TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Тернопільщина: 15 тисяч пляшок підробленої горілки у крамниці вже не потраплять (Фото)

Опубліковано: 03.10.2018 14:19
Тернопільщина: 15 тисяч пляшок підробленої горілки у крамниці вже не потраплять (Фото)

Понад 3 тисячі літрів спирту незаконно транспортували через Тернопільщину. Товаросупровідних документів на вантаж у водія, який його перевозив, не було, – пише Терен.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

– Нещодавно співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Тернопільській області вилучили із незаконного обігу 3,1 тис. літра спирту, – уточнюють у податковій. – Орієнтовна вартістю цієї рідини – 950 тис. грн. Бочки перевозила фізична особа. Звісно ж, без будь-яких документів.

Нагадаємо, у законодавстві передбачили, що виробництво спирту і його реалізацію можуть здійснювати лише державні підприємства, а транспортувати – лише з відома органу державної фіскальної служби і за наявності належним чином оформлених документів на перевезення.

– Варто зазначити, що при потраплянні цієї партії спирту у підпільне виробництво, його було б достатньо для виготовлення 15 тис. пляшок горілки, – кажуть у податковій. – При цьому збитки бюджету від ненадходження акцизного податку склали б орієнтовно 400 тис. грн.

До речі, підрозділи податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області постійно здійснюють заходи, спрямовані на витіснення з обігу незаконно виготовленої продукції, що становить загрозу для життя і здоров’я людей.

– Насамперед йдеться про підакцизні товари – алкогольні напої, тютюнові вироби, пально-мастильні матеріали, – пояснюють у податковій. – Усього із початку року працівники податкової міліції нашої області із незаконного обігу вилучили контрафактної підакцизної продукції на суму 24,5 млн грн.

У такий спосіб правоохоронцям вдалося запобігли втратам бюджету від ненадходження акцизного податку на суму понад 5,5 млн грн.

Фото надані Сектором комунікацій ГУ ДФС в області


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман