TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Як обрати й використовувати грілки-встилки для ніг, щоб почуватися комфортно в зимовий період?

Опубліковано: 22.02.2024 12:44
Як обрати й використовувати грілки-встилки для ніг, щоб почуватися комфортно в зимовий період?

Зима – це та пора року, яка найчастіше супроводжується морозними днями та підвищеною вологістю. Саме тому вам варто забезпечити своєму тілу максимальний комфорт. Гарантують тепло за різних погодних умов, у тому числі у період сильних морозів одноразові термоустілки. Вони являють собою комплекти, які моментально нагріваються до необхідної температури та тривалий час утримують тепло. Такі набори актуально обирати у тих випадках, коли ви тривалий час знаходитесь на вулиці. Вони мають неабиякий попит серед спортсменів, туристів, учасників експедицій, рибалок і, звісно, військових. Словом, хімічна грілка для тіла – це невіддільний елемент комфорту та підтримки відмінного самопочуття у зимову пору.

На що звертати увагу, аби хімічна устілка для ніг задовольнила всі ваші потреби?

Перед тим, як купити хімічні устілки, вам варто звернути увагу на певні моменти, від яких залежить ефективність комплектів і їхня зручність. Щоб набори приносили вам комфорт і виконували всі необхідні функції, зважайте на такі важливі нюанси:

  • Характеристики, які має хімічна устілка. Щоб термальний товар виконував всі необхідні функції, враховуйте його матеріал і склад. Від цих параметрів залежить тривалість нагріву та підтримка оптимальної температури ніг без ризику переохолодження чи обмороження.
  • Розмір. Теплі устілки мають відповідати розміру вашого взуття. Завеликі комплекти утворюватимуть складки, що приноситиме дискомфорт, а замалі – не забезпечать потрібного ефекту.
  • Підготовку взуття. Воно повинно бути чистим і сухим. Коли взуття вологе, хім грілка швидше втрачатиме свою ефективність.
  • Збереження тепла. Щоб уникнути переохолодження ніг, відразу після того, як розпакуєте устілки для взуття, помістіть їх у черевики чи чоботи.
  • Правильне розташування. Розміщуйте хімічні грілки на рівні підошви, а щоб вони не відчувались у процесі використання та не перетискали підйому стопи, звертайте увагу на їхню товщину.
  • Видалення після використання. Хімічна грілка для ніг є одноразовою, тому після використання її потрібно зняти й утилізувати традиційним способом. Щодо взуття, то його рекомендується добре провітрити та при потребі просушити.

Купити термохімічні устілки грілки, що характеризуються простотою у користуванні та відмінною якістю, пропонує онлайн магазин термальних товарів Energy Of Nature. Компанія є їхнім виробником, тому високу ефективність продукції гарантує. Завдяки тому, що виробник хімічних грілок Енерджі оф нейчер постійно вдосконалюється і ніколи не стоїть на місці, вам вдасться задовольнити свої побажання залежно від тих чи інших потреб. Ще одна перевага здійснення замовлення на сайті energyon.com.ua – доступні ціни на термальні товари, адже компанія є виробником, а не посередником.

Купити хімічні устілки високої якості пропонує виробник хімічних грілок Енерджі оф нейчер

Потрібна якісна, гіпоалергенна й ефективна грілка для взуття – купити її на вигідних умовах пропонує виробник Енерджі оф натуре. Це компанія, яка дбає про своїх клієнтів, тому створює лише надійні термальні товари із застосуванням сертифікованих матеріалів. До їхніх безумовних переваг належать:

  • великий вибір хімічних устілок;
  • відмінна якість, підтверджена суворим контролем всіх процесів виробництва;
  • зручність покупки, адже замовлення оформити можна онлайн в декілька кліків;
  • ексклюзивні пропозиції, адже магазин є виробником термальних товарів.

Купуйте хімічні грілки для ніг і ви відчуєте, наскільки покращиться та полегшиться ваш процес перебування на вулиці у холодну пору!


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман