TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Ендосфера – найдієвіша процедура для боротьби з целюлітом: міфи та реальність. Y-laser

Опубліковано: 05.05.2024 17:02
Ендосфера – найдієвіша процедура для боротьби з целюлітом: міфи та реальність. Y-laser

Знайоме питання: целюліт на стегнах як позбутися? В певні моменти життя багато хто стикається з цією надокучливою проблемою, яка турбує кожного незалежно від віку, статі чи фізичного стану.

Надмірні жирові відкладення можуть стати основною перепоною, яка порушує гармонію тіла та самопочуття. Але, на щастя, існують дієві методи боротьби з цим косметичним недоліком, найефективнішим серед яких є апаратний лімфодренажний масаж Ендосфера відгуки про який лише позитивні.

Сутність процедури полягає у використанні спеціального апарату, який працює за принципом глибокого масажу тіла. Його дія спрямована на усунення жирових відкладень та покращення мікроциркуляції крові в проблемних зонах. Утім, існують міфи, пов’язані з Ендосферою, про які варто знати.

Ендосфера терапія: спростування міфів та факти про косметологічну процедуру

Міфи часто оточують будь-які оздоровчі процедури, і ендосферна терапія не є винятком. Розгляньмо кілька основних.

Міф №1. Ендосфера — це боляче.

Правда. Багато пацієнтів свідчать про те, що Ендосфера терапія є ефективною та безболісною, оскільки застосування сучасних технологій дозволяє забезпечити максимальний комфорт під час проведення процедури.

Міф №2. Ендосфера розв’язує проблему целюліту назавжди.

Правда. Попри те, що апаратний масаж тіла є надзвичайно ефективним, для стабільного та довготривалого результату може знадобитися декілька сеансів, а також підтримувальні процедури.

Міф №3. Ендосферна терапія не має побічних ефектів.

Правда. Вірогідність побічних ефектів зазвичай мінімальна, але існує ризик алергічних реакцій, тому перед процедурою рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Якщо вам потрібен апаратний масаж в Тернополі, відвідайте центр апаратної косметології Y-laser. Тут вам не лише нададуть відповідь на питання, як прибрати целюліт, але й допоможуть здійснити це безпечно, професійно та в максимально комфортних умовах.

Інноваційна Ендосфера в Тернополі: гарантія якісних процедур від Y-laser

Бажаєте мати бездоганне тіло? Ендосфера в Тернополі, яку проводить клініка естетичної медицини Ю-лазер, є ідеальним способом для цього, забезпечуючи результати до/після, які вражають. Запишіться на процедуру вже сьогодні, і клініка y-laser.com.ua гарантує вам зміни, які говорять самі за себе.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман