TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Володимир Болєщук з робочим візитом відвідав Купчинецьку громаду

Опубліковано: 14.07.2023 21:00
Володимир Болєщук з робочим візитом відвідав Купчинецьку громаду

У Тернопільській області діє декілька геріатричних установякі опікуються літніми людьмиОдна з таких – у селі Денисів Купчинецької громадиПрацівники Центру надання соціальних послуг у громаді огортають опікою старенькихдоглядають за ними та створюють всі умовиаби вони почувались комфортно.

Серед підопічних Центру надання соціальних послуг є внутрішньо переміщені особи. Вони приїхали із міст та сіл, де тривають бойові дії, пережили обстріли та бомбардування. У Купчинецькій громаді проживають вже кілька місяців.

Перебуваючи з робочим візитом у громаді, Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, разом з головою громади Ігорем Країнським відвідали людей, які проживають у Центрі надання соціальних послуг.

«Людямякі прибули на Тернопільщину з зони бойових дійнеобхідна належна турботаБагато з них залишилися без даху над головою та необхідних для життя ресурсівНаша область є надійним тилом для внутрішньо переміщених осіб, – розповів Володимир Болєщук– Від початку повномасштабної війни Купчинецька громада прийняла багатьох українців з різних регіонівСеред них – люди похилого вікуНими опікується Центр надання соціальних послуг Купчинецької громадиСпільно з головою громади Ігорем Країнським відвідали установу та поспілкувалися з людьмиякі там проживаютьВ непростий час важливо підтримувати тихчиє життя сповнене випробувань».


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман