TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

В Красієві скажений кіт покусав господиню

Опубліковано: 21.09.2022 21:24
В Красієві скажений кіт покусав господиню

У селі Красіїв, що в Монастириській громаді, зафіксували сказ домашньої тварини. Про це Суспільному повідомив начальник відділу організації протиепізоотичної роботи головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Яциник, – пише Суспільне.

За його словами, сказ зафіксували в кота.

“Під час епізоотичного розслідування стало відомо, що 8-річний домашній кіт сірої масті, який проживав на подвір’ї, 31 серпня виявив агресію та вкусив свою власницю. Також кіт робив спроби споживати неїстівні предмети, у нього був параліч глотки. 2 вересня тварина загинула. Про це повідомили спеціалістів у Монастириськах, які в цей ж день прибули на місце для відбору патматеріалу. Зразки відправили до Тернопільської регіональної лабораторії Держпродспоживслужби в Тернопільській області для дослідження на сказ. 6 вересня за результатами досліджень було встановлено сказ”.

Голова міста Монастириська Андрій Старух на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що через випадок сказу в селі Красіїв запровадили карантинні обмеження.

На Тернопільщині скажений кіт покусав жінку
У Красилові комісія запровадила карантинні обмеження. Фото: Андрій Старух

Василь Яциник каже, що ці карантинні обмеження стосуються села Красіїв Чортківського району та лісових угідь, які межують із цим населеним пунктом.

“Затверджено та введено в дію план оздоровчих заходів. Хочу нагадати, що в межах цього населеного пункту 10-12 серпня було проведено вакцинацію тварин згідно плану протиепізоотичних заходів. Усього вакциновано 100 собак 80 котів. Вимушена вакцинація тварин не проводилася. Фахівці Держпродспоживслужби просять жителів Тернопільщини не нехтувати вакцинацією домашніх тварин”, – каже Василь Яциник.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман