TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

У районній лікарні на Тернопільщині досі не включили опалення: у пацієнтів почалося запалення легень

Опубліковано: 17.10.2020 20:12
У районній лікарні на Тернопільщині досі не включили опалення: у пацієнтів почалося запалення легень
У Монастириській районній лікарні, що на Тернопільщині досі не ввімкнули центральне опалення, відтак пацієнти після операцій лежать у холодних палатах. За словами родичів, після операцій, у пацієнтів через холод у палатах, розвинулося запалення легень, – повідомляють Тернополяни.

“Стіни в грибку, у палатах холодно, опалення ще не ввімкнули, – розповіла Побер Іванна Іванівна, жителька села Заставці, Монастириського району, що на Тернопільщині. – Мій стрий лежить тут у хірургічному відділення після операції. Через те, що у палаті холодно, у стрийка розвинулося запалення легень. Хто буде платити за його лікування, хто буде відповідати за те, що у старшої людини після операції було все добре, а через холод у палаті виникло запалення легень. Як так можна поводитися з людьми?!”.

Місцеві активісти також шоковані чому у Монастириській районній лікарні досі не ввімкнули опалення.

“Це Монастириська комунальна районна лікарня..,та яку голова Тернопільської ОДА-В.Труш назвав однією з найкращих в Тернопільській області.!!!.

Пані в.о.головного лікаря цієї лікарні С.Підгірна скажіть разом з головою Монастириської РР-В.Данилюком..,скільки Вам потрібно було часу.,щоб привести лікарню в нормальний стан..?!

На скільки,ще десятки тисяч гривень потрібно було підняти Вам та тим ,хто має прямий стосунок до нашої лікарні зарплати,щоб люди не мучилися в таких умовах.!!!?

Пане В.Данилюк.,ви так само несете відповідальність перед нами.. Скоро ми побачимо інші речі..як з медиків в наказному порядку під вибори вибачте “нагинають” ,використовують у своїх брудних політичних перегонах.. Насправді після виборів ми не хочемо бачити жодного з вас на керівних посадах.,йдіть ГЕТЬ, – відзначила місцева активістка Ірина Ванат”. 


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман