TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Попав» на гроші: Притула поділився історією з життя

Опубліковано: 08.09.2020 16:03
«Попав» на гроші: Притула поділився історією з життя

Сергій Притула розповів, як йому довелося виступати перед кількома глядачами.

Український ведучий, шоумен і гуморист Сергій Притула сьогодні перебуває на піку своєї ТВ-популярності, а його “Вар’яти-шоу” збирає аншлаги. Але так було не завжди, пише rbc.ua.

Коли ведучий “Нового каналу” тільки створив гумор-шоу, був упевнений, його особистої популярності після Сomedy Club вистачить, щоб швидко набрати аудиторію.

“Я звик, що коли кудись Сomedy приїжджає, ми збираємо забитий глядачами клуб чи концертний зал. В Ужгороді, коли ми приїхали далеко не “бойовим” основним складом, 600 чоловік набилися в клуб, як кільки в банку. Коли після цього тріумфу Comedy я віз туди “Вар’ятів”, ставив своє обличчя найбільшим на афішу і розумів, що все у нас складеться. Звісно, це шоу було новим і незвичним для публіки. Ніхто про нас не чув, а по телевізору ще не показували. В Ужгород нас приїхало 16, а на концерт прийшло 12 глядачів. Ми так ржали, такий класний концерт дали, це був фактично квартирник. Директор клубу плакав від сміху, дивувався, чого люди не прийшли. А я плакав, бо попав на 1500 доларів”, – згадав він в подкасті “Інше інтерв’ю”.

Але Сергій не здавався.

“На концерти у багатьох містах спочатку приходило по 30-40 чоловік. Ми десь півроку так розгойдувалися. Поки у Львові не зібрали перший аншлаг”, – зазначив шоумен.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман