TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Військовий експерт розповів, чи легко знищити Кримський міст

Опубліковано: 03.01.2020 15:03
Військовий експерт розповів, чи легко знищити Кримський міст

Міст перебуває під багатоешелонованою обороною і знищити його дуже непросто.

Незважаючи на серйозні недоліки самого Керченського мосту, і що він сам може впасти через якийсь час, але військовим методом знищити цей незаконно зведений об’єкт було б дуже складно. Військовий експерт Олег Стариков пояснив, що такого роду об’єкти серйозно охороняються на рівні атомних електростанцій, – передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

“Якщо об’єкт є стратегічним, він завжди захищається не тільки ВОХР (спеціальна озброєна охорона об’єктів критичної інфраструктури) і внутрішніми військами, а й тактичними підрозділами засобів ППО. Тобто, звичайно такі об’єкти добре захищені як від цілей, що високолетять, – тобто авіації, так і від тих, що низько летять – крилатих ракет. Наприклад, всі атомні станції в Україні захищені ППО. Аналогічний захист Росія забезпечила і для Кримського моста – з огляду на його стратегічне значення. Вразити, звичайно, можна все, що завгодно. Але навряд чи міст в разі гіпотетичної війни стане об’єктом, який можна буде легко знищити”, – говорить експерт.

Дійсно, якщо судити з доступної публічної інформації, Росія вже забезпечила надзвичайно потужний захист моста. Так, в різних ЗМІ говориться, що прикриває стратегічне спорудження власна система ППО, що включає комплекси “Панцир”, “Тор”, “Бук-М2”, С-400 “Тріумф”. З повітря міст патрулюють винищувачі Су-27 і протичовнові Іл-38, з моря – сторожові катери прикордонної служби ФСБ Росії, військові кораблі. Крім того, на самому мосту встановлено 20 посилених постів “протидиверсійної” охорони, міст охороняють спеціально сформована бригада Національної гвардії РФ і протидиверсійні частини Чорноморського флоту.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман