TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Чотири зимових погоди: як обрати надійне взуття

Опубліковано: 27.12.2019 19:03
Чотири зимових погоди: як обрати надійне взуття
Глобальне потепління поступово впливає на український клімат.

Все частіше хуртовини змінюються дощами, тому для зими потрібно декілька пар взуття, які дозволять почувати себе комфортне незалежно від температури за вікном, – пише ternopoliany.te.ua. Зимові жіночі черевики купити легко. Як обрати правильні?

Дощ

vzuttya2 26 12 19

Звісно, якщо до вечора не обіцяють значного похолодання, підійдуть модні резинові чобітки – обов’язково на високій литій платформі. Фахівці попереджують, що постійно у таких чобітках ходити не дуже корисно: вони протидіють волозі, але й затримують повітря. Прийшли на роботу – перевзуйтеся.

Ожеледиця

vzuttya3 26 12 19

Звичний прогноз для українських місць. Постійна зміна температури призводить до появи підступної поверхні з льоду. Вибирайте чобітки з особливою структурою підошви: ребриста, з високим рельєфним візерунком, цупка. Таке взуття – виключно для ожеледиці. Прогулянки сухим асфальтом, по щебінці або бетону швидко нівелюють її властивості та ліквідують рельєф.

Мороз

vzuttya4 26 12 19

При сильному вітрі навіть при -8ºС холод пронизує до кісточок. Не ризикуйте здоров’ям та обирайте якісні черевички із натуральним хутром. Воно відмінно втримує власне тепло людини, протидіє проникненню холоду та зберігає власницю від переохолодження та захворювань.

vzuttya5 26 12 19

Синтетичне хутро призводить до підвищеного потовиділення ніжок. Компромісний варіант – натуральне хутро знизу черевика та м’яке синтетичне – зверху, воно одночасно гріє та додає декоративності взуттю.

vzuttya6 26 12 19

Головна умова зимового взуття для температур нижче 0ºС – натуральна шкіра або замша. Еко-шкіра з морозостійкими властивостями використовується виключно у виробництві взуття відомих брендів – для шанувальників екологічних трендів. Такі черевики витримують прогулянкі при температурі до -15 ºС.

vzuttya7 26 12 19

Багато жінок надають перевагу спортивному взуттю. Для зимових моделей виробники застосовують високотехнологічні матеріали з підвищеними термозахистом, хутряні вкладки та підошву, що не ковзає по льоду.

Снігопад

vzuttya8 26 12 19

Прокинулись вранці, а на вулиці снігу по коліно?. Немає ніякої біди, якщо заздалегідь придбали чоботи з високими халявками. Найкращий варіант – взуття без застібки, але воно зручно лише для власниць струнких ніжок. В інших випадках обирайте надійну блискавку, що має водостійкі властивості та не дозволить проникнути снігу у чобіток.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман