TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Укртелеком перед Новим роком приготував українцям неприємний сюрприз

Опубліковано: 26.12.2019 15:50
Укртелеком перед Новим роком приготував українцям неприємний сюрприз

Укртелеком змінює вартість базових тарифів з січня 2020 року.

Укртелеком анонсував підвищення щомісячної плати на послуги фіксованої телефонії. Нові тарифи діятимуть вже з Нового року у січні 2020-го. Відповідне оголошення опубліковано в газеті “Урядовий кур’єр” 24 грудня.

Суми в платіжках зростуть на 20-24%, розповів директор з корпоративних комунікацій компанії Михайло Шуранов, – пише rbc.ua.

Представник компанії-монополіста уточнив, що зміни торкнуться таких тарифів, як “Домашній Безлімітний”, “Домашній Базовий” та “Простий”.

Безлім підвищується до 123 гривень на місяць (було 99), базовий до 117 гривень (було 94), а за простій потрібно буде платити 73,81 грн замість 67,10 грн.

“З 01.01.2020 ПАТ “Укртелеком” припиняє надання застарілих послуг користування паралельним телефонним апаратом у різних абонентів, телефонним апаратом односторонньої дії та вечірнім телефоном для абонентів (фізичних осіб). Надалі послуги фіксованого телефонного зв’язку надаватимуться на умовах тарифного плану “Простий”, – йдеться на сайті компанії.

Для абонентів (фізичних осіб), які користуються основним паралельним телефонним апаратом (у різних абонентів) переведення телефонного номеру відбудеться після 1 січня 2020 року без зміни номера телефону.

Але цим нововведення від Укртелекому для громадян після новорічних свят не обмежуються.

Вже з першого місяця 2020-го змінять вартість користування іншими послугами компанії. Йдеться про проводове радіомовлення, IP-телекс, надання в користування ліній, надання ліній безпосереднього зв’язку, підключення обладнання охоронної сигналізації, TV-Бізнесу тощо.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман