TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Рабінович: Опоненти розсилали підроблені листи з моїм нібито підписом – цим нас не збити з шляху! (Відео)

Опубліковано: 19.03.2019 12:09
Рабінович: Опоненти розсилали підроблені листи з моїм нібито підписом – цим нас не збити з шляху! (Відео)

Вадим Рабінович заявив про підробку його підпису в листах із закликом не голосувати за кандидата Юрія Бойка, які були відправлені жителям Маріуполя і Дніпра.

 

Народний депутат, голова партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович заявив про підробку його підпису в листах із закликом не голосувати за кандидата Юрія Бойка, які були відправлені жителям Маріуполя і Дніпра. Парламентарій назвав ці листи провокацією і повідомив, що має намір звернутися з цього приводу до правоохоронних органів.

Про це він заявив в ефірах телеканаловNewsOne і «Інтер».

«Звичайно, я не підписував ніякого подібного листа. Я підтримав Юрія Бойко, і наша партія висунула його кандидатом на пост президента. І я сподіваюся, що він переможе, щоб ми могли змінити цей «курс вбивства України». Я почитав ці листи. Вони поширюються не тільки в Маріуполі, але і в Дніпрі. Я бачу тут дві площини. Перша – юридична: там підроблений мій підпис, тому я звертаюся до Міністерства внутрішніх справ з проханням встановити, хто розсилав ці листи», – заявив нардеп.

Рабінович закликав людей не вірити «безглуздим листам» і підкреслив, що все, що він хоче сказати – він прямо говорить у своїй телевізійній програмі і на ефірах різних каналів.

«Дайте самі оцінку от цьому ось бруду і цій дурниці. Нас намагаються все більше і більше занурити в якусь взаємну ненависть … Та плювали ми на них, ми переможемо! Люди, не вірте ніяким безглуздим листам. Все, що я хочу сказати – я відкрито кажу в ефірі вже багато років, дивляться мене мільйони телеглядачів і, судячи з рейтингів, мені довіряють. Я ніколи не приховував своєї думки, якби я щось хотів сказати – я б сказав», – підкреслив парламентарій.

Він також назвав розсилку фейкових листів від імені глави «Опозиційної платформи – За життя» капостю від опонентів, у яких просто закінчилися аргументи.

«Вони придумали ці підроблені листи, тому що зрозуміли: перемогти нашу політичну силу і нашого кандидата чесним шляхом не зможуть. Це ознака нашої сили! До того ж, мені приємно, що наші опоненти вважають, що саме моя думка може вплинути на думку українських виборців», – підсумував Вадим Рабінович.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман