TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Ти для мене завжди будеш маленьким хлопчиком»: зворушливий лист сину від мами

Опубліковано: 13.03.2019 15:03
«Ти для мене завжди будеш маленьким хлопчиком»: зворушливий лист сину від мами

Цей лист невідомого автора точно відгукнеться в душі кожної з мам. Ці слова дуже точно описують те, що відчувають матері до дітей, що підросли, – пише Ровесник.

«Дорогий синочку! Як би я зараз хотіла повернути ті часи, коли ти був маленьким! Страшенно хочеться згадати запах немовляти і ще раз відчути, як це – заколисувати тебе на своїх руках … Ще б разок!

Розглядаю твої дитячі фотографії – такий пухкенький хлопчик з живим поглядом, так хочеться почути ТОЙ твій голос!

Дивлячись на підростаючих синів, що валяються з книгою на дивані під флісовим пледом, НІХТО з нас не думає, що саме такі моменти через роки будуть здаватися тим самим щастям, яке захочеться повернути.

Я й оком не встигла моргнути, як цей час минув і все стало безповоротним.

Добре пам’ятаю, як ти часто, вже не знаючи, як мене переконати, нив: «Мам, ну ти послухай секундочку!»

Вибач, син, я і справді не відрізнялася терпінням слухати, і ми часто з тобою часом непогано сварилися. Але я знаю це за собою і до цих пір намагаюся себе перевиховати!

І, як би там не було, ти для мене до цих пір – маленький хлопчик, навіть при тому, що твої кросівки вже майже того ж розміру, що і мої лижі.

Синуля, як це ти зумів стати таким приємним молодим чоловіком? Я просто пишаюся тобою! І спасибі тобі за те, що кожен день у мене є привід пишатися тим, що саме я – твоя мати.

Материнство насправді виявилося справою набагато більш важкою, ніж я могла собі уявити; і я, як і всі, наробила купу помилок.

Але те, яким ти став, – нагорода всього мого життя. І з тобою мені пощастило зрозуміти, що значить любити близьку людину. Адже мати сина виявилося справою такою захоплюючою, різноманітною і не нудною. Я цього не очікувала так само, як і труднощів.

Я завжди буду старша за тебе на 24 роки. Це багато. Правда, думаю, чим старше ти будеш ставати, тим меншою буде ця різниця здаватися.

Але ти, я сподіваюся, завжди будеш залишатися моїм хлопчиком, а я твоєю мамою; тієї, чиї руки тебе завжди обіймуть, чиє серце завжди відгукнеться на будь-яку твою біду або прохання.

Коли я бачу тебе молодим, здоровим, гідною молодою людиною, я думаю про те, що ти – найкращий подарунок у моєму житті.

Удачі тобі у всьому, син! Я люблю тебе. Твоя мама”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман