TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Позиціям Порошенка в рейтингах не зашкодить скандал навколо оборонпрому, – Голобуцький

Опубліковано: 06.03.2019 10:48
Позиціям Порошенка в рейтингах не зашкодить скандал навколо оборонпрому, – Голобуцький

Штучний скандал навколо буцімто корупційних схем в “Укроборонпромі” не зашкодить рейтингам Петра Порошенка під час виборів президента України. Таку думку висловив блогер та політичний експерт Олексій Голобуцький.

“Виглядає дійсно так, ніби Бігусу і Ко головне – прибрати Порошенка, а що вже там буде з Гладковським і рештою – непринципово. А ініціативу президента щодо розгляду на РНБО зміни принципів функціонування “Укроборонпрому” в бік більшої прозорості і контрольованості взагалі було сприйнято вороже. Хоча більшість адептів скандалу воліли просто не помітити цієї ініціативи – їм це дійсно не цікаво”, – підкреслив Голобуцький.

Блогер зазначив, що ситуація нагадує події початку 20-го сторіччя, коли Україна була окупована РФ через активну боротьбу українців зі своїми ж лідерами.

“Хоча конкретно в цій ситуації ініціатори скандалу якщо й домоглись мети, то мінімальної: на рейтингах Порошенка скандал з “Укроборонпромом” якщо й позначиться, то мінімально. Ті виборці, що визначились з підтримкою чинногопрезидента, навряд змінять свою думку через настільки суперечливий скандал. Надто очевидна та суперечливість”, – наголосив експерт.

Він додав, що чинний президент України отримав підтримку виборців за реальні вчинки.

“Порошенка вони підтримують з інших, цілком раціональних причин: за реальні досягнення (як безвіз, автокефалія церкви, домовленості з союзниками про збройну і дипломатичну допомогу, створення боєздатної армії, впевнені протистояння зазіханням Кремля), через конкретні побоювання і очікування щодо майбутнього (готовність інших кандидатів здати інтереси України заради “миру” з агресором, домовленості з міжнародними партнерами щодо масштабних інфраструктурних проектів, домовленість з НАТО щодо цілком реального членства тощо). І такий явно штучний скандал цього не змінить”, – підбив підсумок Олексій Голобуцький.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман