TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Шахраї міняють долари: як тернополянам не потрапити на гачок

Опубліковано: 05.03.2019 20:03
Шахраї міняють долари: як тернополянам не потрапити на гачок
Окрім телефонних дзвінків, з метою отримати доступ до банківських рахунків, шахраї вийшли на вулиці. Представляючись працівниками фінансових установ, пройдисвіти виманюють гроші у стареньких пенсіонерів.
У шахрайську пастку потрапила  80-річна тернополянка. Пенсіонерку невідома зловмисниця перестріла поблизу будинку. Представилась працівницею одного з банків та запевнила стареньку, що слід обміняти старі купюри у валюті на нові, бо ж невдовзі їх вилучать з обігу, –повідомили у поліції, – пише ternopoliany.te.ua.
Старенька, нічого не підозрюючи, повела шахрайку до своєї квартири та обміняла 800 доларів на нові, ще й щиро дякувала за те, що гроші не пропали.
Лише увечері, коли до неї прийшла донька, пенсіонерка довідалася, що новенькі купюри насправді не що інше, як сувенірні гроші. Довелося телефонувати в поліцію.
Краяни, перестаньте довіряти невідомим, особливо якщо їхні прохання чи пропозиції пов’язані з грошима! Працівники банку чи соціальних державних установ не обмінюють валюту, не міняють старі куп’юри на нові, а тим паче не приходять з такими пропозиціями до  помешкань громадян.  Застережіть від   подібних шахрайств своїх стареньких родичів, знайомих та сусідів, тим самим завадивши аферистам заробити на довірі.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман