TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Бізнес на крові»: українців розлютила поява вина під назвою «Небесна сотня»

Опубліковано: 11.12.2018 16:03
«Бізнес на крові»: українців розлютила поява вина під назвою «Небесна сотня»

У соціальних мережах спалахнув скандал через те, що у Вінниці на фестивалі презентували вино, яке назвали «Небесна сотня»,  -пише Ровесник.

Алкоголь під назвою «Небесна сотня» презентували у Вінниці напередодні фестивалю «Боже Ллє». Виявилося, що домашнє вино виготовили батьки учасника Революції Гідності Максима Шимка і передали напій організатору. А вже він придумав вину назву і виготовив відповідні наклейки.

Декому в соціальних мережах здався неподобством той факт, що назву «Небесна сотня» отримав алкогольний напій, інші вважають, що нічого поганого в цьому немає і погоджуються з аргументами автора вина.

Виявилося, що вино на свято принесла мама Максима Зоя Семенівна та його брат Павло.

«Поцікавився у них, скільки років тому вину. Вони сказали, що років так шість. О, то може це вино робив сам Максим? Ні, кажуть, він тільки яблука на нього збирав… Саме тоді у мене виникла ідея нагадати землякам, що герої це такі ж, як і вони, звичайні люди, і що вони теж можуть бути героями, якщо зроблять для себе такий вибір… Коли люди покидають цей світ вони після себе залишають не лише легенди, а і дерева в саду та вино в льосі. Тому взяв і розлив те вино по пляшках і назвав його «Небесна сотня», щоб пригостити ним земляків вінничан на першому фестивалі вина у місті Вінниця», – пояснив на своїй сторінці у Facebook організатор фестивалю Олександр Шемет.

Однак, у соціальних мережах назва вина викликала справжній спалах негативних коментарів.

«Випий Небесну сотню, відчуй смак Майдану на крові. Доброго ранку всім, окрім дурнів та вінницьких сомельє. В мене вже не горить, бо тупо нема на це пального. Воно вже давно скінчилось. Слава Україні. ДегустуєМО! *Грає пісня «Пливе кача», – написав у соцмережі користувач Віктор Журба.

Такий маркетинговий хід користувачі соцмереж називають «бізнесом на крові».

«Взяв і розлив те вино по пляшках і назвав його «Небесна сотня» – це навіть не тупість. Це  – кощунство. Пиво «Іловайск» , горілка «Голодомор» – можна і під ці назви отаку пафосну лабуду підвести, але суті то ніц не змінить. Кощунство», – пишуть у соцмережах.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман