TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Коли визволять українських моряків – знає лише Путін», – Ігор Побер

Опубліковано: 03.12.2018 19:03
«Коли визволять українських моряків – знає лише Путін», – Ігор Побер
Ще 25 листопада російські прикордонники у Керченській протоці захопили 3 українські кораблі та відкрили вогонь по них. Відтак, підконтрольні Кремлю суди у Криму арештували українських моряків.
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, до конфлікту з РФ Україна має залучити міжнародних партнерів, аби визволити своїх військовополонених, – пише ternopoliany.te.ua.
 
– Я не можу похвалитись великою обізнаністю у сфері міжнародного права, але вважаю, що для визволення наших моряків потрібно провести переговори у нормандському форматі на рівні президентів країн чи міністрів закордонних справ. Говорити про те, коли визволять українських військовополонених – те саме, що гадати на кавовій гущі. Ніхто не знає, що твориться у голові Путіна. Все залежить не від російських судів, а лише від нього,– пояснив Ігор Побер.
За словами нардепа, Європа, звісно, заступиться за Україну, але, що стосується Німеччини та Франції, то тут є свої аспекти.
 
– Значну роль у цій ситуації відіграє «Північний потік». Пані Меркель є заручником свого великого бізнесу і, відверто кажучи, зацікавлена у співпраці з Росією. Попри це, я думаю, що канцлер Німеччини Ангела Меркель та Президент Франції Емманюель Макрон все-таки покажуть свою чітку позицію та введуть санкції проти РФ, додав Ігор Побер.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман