TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Синоптики розповіли, коли українцям чекати сильних морозів

Опубліковано: 15.11.2018 09:56
Синоптики розповіли, коли українцям чекати сильних морозів
За прогнозами, на потепління в цьому році вже не варто чекати, і найближчим часом буде тільки холоднішати.

У центральних регіонах України випав перший сніг, температура повітря стабільно впала нижче нуля, а в супермаркетах вже з’явився асортимент новорічних товарів для покупців. Синоптики розповіли, якою буде погода до кінця цього тижня, – пише ustymenkooleh.patrioty.org.ua.

Згідно з даними Укргідрометцентру, в четвер, 15 листопада, найпрохолодніше буде на території Київської області: від 1 градуса морозу до 1 тепла вдень і аналогічний температурний режим очікується в столичному регіоні вночі. Трохи тепліше буде на сході, півночі та в центрі України: 0-2 градуси тепла в денний час доби і від 0 до 4 градусів морозу вночі. А ось на півдні і заході країни будуть триматися “плюсові” температури: 2-8 тепла вдень і близько нуля вночі. Найтепліше в цей день буде на Закарпатті. Тут синоптики обіцяють до 11 градусів вище нуля в денний час доби, а вночі стовпчик термометра опуститься до 2-4 градусів.

Крім того, 15 листопада синоптики прогнозують мокрий сніг з дощем на заході, сході і півдні країни включно з Кримом.

В останній день робочого тижня, п’ятницю, 16 листопада, температурна картина не зміниться, а опади у вигляді мокрого снігу з дощем покинуть територію Західної України. Тут буде хмарно з проясненнями. А ось на сході і півдні країни синоптики очікують дощі, які вночі перейдуть у мокрий сніг.

У суботу, 16 листопада, на всій території України крім південних регіонів буде суха погода. Тільки на півдні очікується мокрий сніг, а в Криму дощі. В цей день в центрі на півночі і сході трохи потеплішає: денна температура очікується на рівні від 0 до 4 градусів тепла, а нічна від 2 до 5 морозу. На Заході України, навпаки, стовпчик термометра поповзе вниз: вдень тут буде від 1 до 4 тепла, а в нічний час доби 3-5 морозу. На півдні денні температури будуть триматися на позначці “нуль” градусів, а нічні опустяться до 2 градусів морозу.

У неділю, 18 листопада, очікується мокрий сніг практично по всій території України. Тільки в південних регіонах, а також у Запорізькій та Закарпатській областях буде сухо. Температура повітря в цей день по всій території країни зберігатиметься на рівні від 0 до 4 градусів тепла вдень, а вночі українців чекають незначні морози: від -1 до -4 градусів. Найтепліше в неділю буде в Криму та на Закарпатті: до 7 градусів вище нуля.”Така погода протримається до кінця тижня, – розповідає “Апострофу” народний синоптик Леонід Горбань. – Морози на рівні 4-5 градусів триматимуться найближчі 7 днів. Другий підхід хвилі похолодання прораховується з 19 по 25 листопада. Морози будуть ще сильніші: до 5-9 градусів нижче нуля. Зараз пройде сніг і далі в розрахунках опадів немає. Повернеться сніг тільки в кінці місяця: з 27 по 29 листопада”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман