TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Підліток всадив ніж у живіт 16-річному хлопцю

Опубліковано: 31.10.2018 19:03
Підліток всадив ніж у живіт 16-річному хлопцю
Нині 16-річний житель Чорткова перебуває у реанімаційному відділенні місцевої лікарні, а його кривдника – 17-річного мешканця райцентру взято під слідство.
 
Неповнолітньому інкримінують частину 1 статті 121 ККУ, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, – пише ternograd.te.ua.
Повідомлення до поліцейських надійшло від товариша потерпілого. Хлопець зателефонував на 102 і розповів, що знайомого підрізали. Потерпілого одразу ж госпіталізували. Медики діагностували в нього проникаюче поранення живота в результаті якого були пошкоджені внутрішні органи.
Як розповів заступник начальника Чортківського відділу поліції Віктор Василик, під час з’ясування обставин злочину, було встановлено,  що причетний до нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілому 17-річний парубок.
Між неповнолітніми напередодні виник конфлікт. 16-річний чортківчанин надавав опоненту стусанів. 17-річний парубок, затаївши образу на кривдника, побіг додому, взяв розкладний ніж і, наздогнавши на вулиці, без жодних  попереджень всадив йому лезо у живіт.
Неповнолітньому оголошено підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження. Карається такий злочин позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.
Досудове розслідування триває.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман