TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Житель Збаражчини потрапив на гачок псевдопрацівника банку

Опубліковано: 14.09.2018 11:03
Житель Збаражчини потрапив на гачок псевдопрацівника банку

Чоловіку зателефонував невідомий, представившись працівником банку, та заявив, що з його картою проблема. Саме тому необхідно вказати персональні дані, – пише Терен.

Саме від такої афери потерпів 31-річний житель Збаразького району. Після спілкування з нібито працівником банку з картки чоловіка зникло 3800 гривень. За допомогою звернувся до працівників поліції, повідомляють у прес-службі відомства.

Як розповів потерпілий, до нього зателефонував невідомий і представився працівником служби безпеки банку. Співрозмовник повідомив, що картку чоловіка заблокували і для того, щоб він міг скористатися нею, потрібно провести деякі операції. Під час розмови зловмиснику вдалося дізнатися персональні дані «електронного гаманця» потерпілого та зняти з неї готівку.

Співробітники поліції встановлюють особу зловмисника та звертаються до краян проявляти пильність. Телефонні аферисти можуть вигадувати різні схеми, аби вивідати у вас персональні дані.

Якщо вам телефонують нібито із банку і хочуть дізнатися реквізити банківських карток, припиніть розмову та зателефонуйте у банк за офіційним номером, вказаним на картці, або на сайті фінансової установи.

Якщо ви все ж повідомили дані своєї картки шахраєві, терміново заблокуйте її та поінформуйте про те, що трапилося правоохоронців.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман