TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Волонтери із Єгипту та Америки навчають дітей у Збаражі

Опубліковано: 10.08.2018 12:03
Волонтери із Єгипту та Америки навчають дітей у Збаражі

Літній англомовний табір розпочався у містечку Збаражі. Діти поєднують активне дозвілля з вивченням іноземної мови, яку викладають троє волонтерів зі США та Єгипту.

Тринадцятирічна Ірина за Збаража охоче приєдналася до табору. Оскільки дівчина мріє у майбутньому стати перекладачем. «Дуже хотіла потрапити до цього табору. Адже англійська мова – це моя мрія. А тут я вчуся розмовляти цією мовою. Радію через це. Сподіваюся, моя розмовна англійська після табору значно поліпшиться».

Табір «GoCamp» ініціювали представники організації «GoGlobal» спільно з Міністерством освіти і науки в Україні. Підтримали проект Адміністрація Президента України, Посольство Сполучених Штатів Америки, Волонтери ООН, — повідомляє портал “За Збручем”.

«GoСamp» стартував у першій школі Збаража. Активне дозвілля поєднують з вивченням іноземної мови, це спілкування, нові друзі — те що треба нашим непосидам на канікулах. Троє волонтерів зі США та Єгипту мотивуватимуть школярів вивчати англійську. Участь у таборах GoCamp – це не мета, а спосіб вивчення мови, завдяки якому діти перебуватимуть у багатокультурному середовищі, навчатимуться працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. Учителів залучатимуть до розробки міждисциплінарних програм, які наближують навчання до реального життя.», — розповідає голова Збаразької районної ради Світлана Боднар.

Мета «GoCamp» — виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман