TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Як в Кременці голова РДА з кумом бізнес організували

Опубліковано: 27.11.2017 19:35
Як в Кременці голова РДА з кумом бізнес організували

Голова Кременецької РДА Сергій Сімчук попри високу державну посаду успішно займається власним бізнесом. Як розповідають місцеві активісти, чиновник-бізнесмен працює на ринку вантажних перевезень і завдяки адмінвпливу витіснив з нього всі місцеві підприємства.

При чому в компаньйони собі, як стверджують кременчани, голова Кременецької РДА взяв секретаря міської ради, а за сумісництвом кума та товариша Віталія Ахмедзянова.

– Ці двоє вирішили скористатися моментом і статусом, купили фури і «замутили» бізнес. Все дуже просто. Ховають ці машини-агрегати у закинутій військовій частині в Білокриниці, аби не муляло очі. Почали з того, що вміють найкраще. Залякали всіх місцевих перевізників. Тепер возять зерно на зерносховища лише їхні машини. Інші не лізуть, адже голова РДА пообіцяв затаскати перевірками. А хлопці-шофери, які возили на своїх фурах уже довгий час, посідали без роботи вдома. Хоча один шофер, нещодавно приїхавши під РДА, жбурнув ключами у голову. Мабуть, накипіло, – йдеться у групі «Свобода слова. Кременець».

Цікаво ще, що цими самими фурами, Сімчук возив щебінь у своє село, коли робив дорогу. І підзаробив, і пропіаритися зміг, зауважують активісти.

Нагадуємо, Сергій Сімчук нещодавно став фігурантом справи «кременецьких стрільців». Наприкінці вересня в одному із закладів міста відпочивала компанія посадовців, серед яких, як повідомляють неофіційні джерела, був і Сімчук. Між чоловіками виникла суперечка. Тоді один з них вистрелив голові Зборівської РДА Ігорю Яворському в ногу гумомою кулею. Самі ж посадовці заперечують свою причетність до стрілянини і кажуть, що у той час були на лікарняному.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман