TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

52 кілометри пекла: з’явилося відео з наймоторошнішої дороги України

Опубліковано: 30.09.2020 13:38
52 кілометри пекла: з’явилося відео з наймоторошнішої дороги України

У мережі показали найстрашнішу дорогу України, яка тягнеться понад півсотні кілометрів.

Дорога в Сумській області названа чи не найгіршою в країні. У мережі згадали про 52 кілометри пекла, які регулярно доводиться долати місцевим мешканцям. І найсумніше – люди кажуть, що майже за рік нічого не змінилося, тільки гірше стало, пише rbc.ua.

“Автобан”, що на фото і відео нижче, тягнеться від смт Зноб-Новгородське до Шостки, говориться уFacebook-спільноті “Знобь-Новгородський вісник”.

“Це дорога не між гірськими аулами у воюючому Афганістані. Це центр “мирної”, “цивілізованої” Європи. На фото дві центральні вулиці п. Зноб-Новгородське, центру Зноб-Новгородської ОТГ… Майже всі адмінбудівлі Зноб-Новгородської громади знаходяться саме на цих двох вулицях: пошта, прикордонна застава, пожежна частина, стара і нова будівля селищної ради, Зноб-Новгородська опорна школа, Зноб-Новгородська лікарня, магазини і т. д.”, – йдеться в описі до фото.

52 кілометри пекла: з'явилося відео з наймоторошнішої дороги України52 кілометри пекла: з'явилося відео з наймоторошнішої дороги України52 кілометри пекла: з'явилося відео з наймоторошнішої дороги України

Цікаво, що керівники Зноб-Новгородської ОТГ розповідають людям, що вони не мають права ремонтувати цю ділянку дороги, бо ця вона стоїть на балансі Служби автомобільних доріг Сумської області.

Але активісти стверджують, що в Службі їм відповіли зовсім інше. Нібито ОТГ може сама ремонтувати дороги, а в автодорі їм ще й “допоможуть “співфінансуванням”.

52 кілометри пекла: з'явилося відео з наймоторошнішої дороги України52 кілометри пекла: з'явилося відео з наймоторошнішої дороги України

“Просто співфінансування передбачає виділення “своїх” грошей, а “своїх” грошей ОТГ вистачає тільки на премії та надбавки собі коханим, а діти хай скачуть в школу по ямах в пояс”, – додали в повідомленні.

На відео нижче можна побачити, чого варто автомобілістам подолати ці “52 кілометри пекла”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман