TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Чому флісові кофти такі популярні серед військових?

Опубліковано: 22.09.2023 20:09
Чому флісові кофти такі популярні серед військових?

Сьогодні чоловічі флісові кофти вельми популярні серед військових. І зрозуміло чому, адже такий одяг є дуже комфортним, функціональним, практичним, зносостійким. Якщо ж обрана модель пошита відомим брендом, вона точно відповідатиме всім актуальним вимогам військовослужбовців.

Популярні флісові кофти: особливості й переваги сучасних моделей

Флісові кофти — зручний тактичний одяг, яким активно користуються військові, рибалки, мисливці та представники інших фахів та галузей. Проте саме для представників ЗСУ вони стали дуже гарним елементом тактичного одягу. Можна ефективно зігрітися й рятуватися від опадів, якщо вдягнути флісові кофти військові як верхній одяг під час теплої пори року або навесні. Вважається, що вже пізньою осінню краще використовувати теплі тактичні куртки, а «фліску» можна одягати додатково.

Також існують жіночі моделі, а це означає, що пані, що служать у лавах ЗСУ, мають змогу купити флісові кофти зручнішого крою. Загалом, всі подібні моделі тактичного типу мають дуже корисні переваги:

  • вологостійкість;
  • висока зносостійкість;
  • функціональність, надійність фурнітури;
  • зручне розташування деталей, зокрема кофти флісові оснащені комфортною кількістю кишень;
  • анатомічний та продуманий фасон.

У флісових кофт чоловічих та жіночих моделей є важлива характеристика — щільність матеріалу. Відповідно до сезону слід підібрати правильний варіант. Виробники пропонують вироби з щільністю від 240 до 400 г/м², себто можна підібрати одяг для конкретних температурних умов. Таким чином, тактичні флісові кофти з високим рівнем щільності стануть ідеальним всесезонним вибором, а моделі зі зниженою щільністю підійдуть для весняно-літньої пори. Тож краще мати 2 запасних варіанти: теплі флісові кофти й моделі для теплого періоду року.

Залишається важливе питання: в якому магазині можна впевнено уникнути підробок і точно купити флісові кофти високої якості. По перше, обирайте постачальників з великим асортиментом брендових товарів. По друге — перевіряйте репутацію магазинів і уважно читайте відгуки, якщо маєте вільний час.

Віктейлор — онлайн-військторг, де зручно замовити військові флісові кофти

Познайомтеся з досвідченим постачальником брендових тематичних товарів — магазином військового одягу Вік Тейлор. В асортименті цього онлайн-маркету представлено винятково якісна продукція від світових лідерів, відомих українських виробників, а також — надійний та функціональний одяг власного бренду. Ви можете замовити військові флісові кофти високої якості онлайн з оперативним доставленням по Україні безпосередньо на сайті viktailor.com.

Брендове військове спорядження Viktailor, великий асортимент сертифікованого тактичного одягу будуть доступними для широкого кола клієнтів, адже постачальник дбає про комфорт покупців і пропонує найкращі умови оплати замовлень.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман