TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Військовий Юрій Сиротюк готовий взяти голову Тернопільської облради на поруки

Опубліковано: 29.06.2023 08:43
Військовий Юрій Сиротюк готовий взяти голову Тернопільської облради на поруки
Чимало жителів Тернопільщини, та і України загалом, активно висловлюють свою позицію щодо затримання голови Тернопільської облради Михайла Головка за хабарництво. Одні довіряють повідомленням НАБУ, інші ж вважають – провокацією, – пише Ровесник.
У підтримку Михайла Головка виступив й однопартієць, військовий Юрій Сиротюк. Він заявив, що навіть готовий взяти затриманого на поруки.

“Я ж знаю Михайла Головка як людину, яка перша серед нардепів виїхала на лінію фронту у 2014 році. І з тих пір незмінно допомагає фронту.

Вже з початку широкомасштабного вторгнення не раз був на фронті, зокрема в нашому підрозділі, без зайвого піару з перших днів допомагаючи усім.
Знаю його як побратима, з яким пройшов Майдан з першого до останнього дня. Бʼючись з «Беркутом» на Лютеранській, Інститутській, Грушевського.
Знаю як взірцевого сімʼянина, батька чотирьох дітей.
Знаю як людину, яка системно боролася з впливами РПЦ МП на Почаївщині”, – зазначив Юрій Сиротюк.
Також він вважає, що у цій справі про хабар є кілька дивних фактів. Зокрема, що розпорядниками коштів під час війни є військові адміністрації, а не голови облрад.
“Звісно, про жодні індульгенції не може йтися в воюючій країні. Але давайте все ж дочекаємось вироку. Якщо буду не правий – вибачуся. Так само докладу максимум зусиль, щоб вибачились ті, хто кидає голослівні большевицькі звинувачення. Особливо ті, хто атакує нашу ідею”.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман