TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Велоаксесуари для міста: зручність і практичність для щоденних поїздок

Опубліковано: 13.06.2023 09:55
Велоаксесуари для міста: зручність і практичність для щоденних поїздок

Останні роки велосипеди дуже активно поширюються в українських містах. Адже такий транспорт екологічний, комфортний, а ці особливості поєднуються з доступною вартістю велосипедів. А головне, їзда на них — елемент здорового способу життя, це привертає окрему увагу. Тож сьогодні велика кількість людей готова придбати велосипед для пересування містом, проте варто враховувати, що будь-який транспорт має бути комфортним та безпечним. Для цього необхідні правильні аксесуари для велосипедистів.

Практичні та корисні велоаксесуари для комфортної їзди містом

Деякі серед велоаксесуарів належать до категорії забезпечення комфорту, деякі — безпеки. Щоправда, окрема кількість носить ознаки обох категорій. Будь-які аксесуари для велосипедистів повинні бути: практичними, надійними, якісними, комфортними, міцними або гнучкими залежно від особливостей застосування. Варто визначити перелік найпопулярніших велоаксесуарів, купити які корисно кожному власнику ровера першочергово. Весь зазначений спектр пропонує постачальник велотоварів Вествело:

  1. Екіпірування. Це аксесуари до велосипеда для захисту, безпеки та зручності. Серед них обов’язково рекомендують придбати шоломи, рукавички, а також наколінники, особливо важливі для безпеки дітей.
  2. Кошики, багажники, велосумки — велосипедні аксесуари для підвищення рівня комфорту їзди містом.
  3. Різноманітні тримачі: це комплектуючі для велосипедів, завдяки яким можна легко користуватися флягами для води та навіть причепити гаджет до керма. Дуже зручно, коли можна замовити флягу з тримачем і кататися містом з комфортом.
  4. Дзеркала — корисні елементи контролю та безпеки. Вони влаштовуються на кермо та допомагають оцінювати ситуацію на дорозі.
  5. Для забезпечення високого рівня безпеки варто купити велоаксесуари типу катафот та світловідбивачів. Ці елементи допомагають розпізнати іншим учасникам руху вашу присутність на шляху.
  6. З метою безпечно їздити містом в темний час, потрібно купити аксесуари для велосипеда з категорії «Світло». Ліхтарі допомагають освітлювати дорогу та додатково сигналізувати про особливості руху велосипедистів.
  7. Клаксони та дзвіночки — елементи системи сповіщення для навколишніх.
  8. Для можливості їздити містом разом з дітьми потрібні спеціальні крісла. Великий вибір сучасних моделей гарантує можливість підібрати те, що сподобається саме вам.
  9. Насоси, підніжки та замки для безпеки зберігання роверів — необхідні кожному аксесуари для велосипедистів. Без них просто не обійтися в сучасних урбаністичних умовах.

Якщо ваш бюджет не розрахований на повний спектр велоаксесуарів, оптом чи вроздріб які сьогодні можна замовити онлайн, просто придбайте спочатку найважливіші елементи безпеки та сигналізації. З часом ви можете купити все інше, а батькам треба розуміти, що аксесуари для дитячих велосипедів — точно не та категорія, на якій слід заощаджувати гроші.

Де зручніше купити аксесуари для велосипеда оптом і вроздріб? Магазин Вествело

В підсумку варто додати, що шалені умови великих міст дійсно змушують людей купувати все необхідне для комфорту та безпеки їзди на роверах. А щоб людям було зручно та вигідно купити аксесуари для велосипеда оптом і в роздріб, краще звертатися до надійних постачальників. Високоякісні товари від перевірених виробників пропонує компанія з гарною репутацією Вело Опт Westvelo. Просто переходьте за посиланням westvelo.com.ua та насолоджуйтеся приємними цінами та широким асортиментом.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман