TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Студентка ЗУНУ пройшла конкурсний відбір на участь у Школі молодого дипломата в Гаазі

Опубліковано: 23.05.2023 11:43
Студентка ЗУНУ пройшла конкурсний відбір на участь у Школі молодого дипломата в Гаазі
Можливість виробити практичні навички ведення дипломатичних перемовин матиме студентка навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя у серпні 2023 року в Гаазі (Нідерланди), – пише Бізнес Компаньйон.
Вона – одна з небагатьох, кому вдалося успішно пройти конкурсний відбір на участь у Школі молодого дипломата «The young diplomat school – 2023» серед 150 претендентів із різних країн світу.
 У 2021 році Рада з міжнародних відносин зазначила, що сприяння інтеграції та справедливості між різними групами в суспільстві покращує стабільність. Ці зусилля підвищують соціальну згуртованість і довіру, а також зміцнюють віру в уряд й управління. Організація Об’єднаних Націй заявила, що найкращий спосіб запобігти сповзанню суспільств у кризу, включаючи, але не обмежуючись конфліктами, – це забезпечити їхню стійкість шляхом інвестицій у інклюзивний та сталий розвиток, де кожна людина має рівні шанси, – зазначили в Західноукраїнському національному університеті.  
 
Важливу роль у цьому процесі відіграє грамотне і гнучке ведення дипломатичних перемовин, кажуть у навчальному закладі.
Як перетворити дискусію на тему інклюзії, різноманітності та рівності у взаємовигідну ситуацію? Що можна зробити, щоб сприяти цій зміні? Які поточні виклики в міжнародній політиці щодо різноманітності та інклюзії?  Це основні питання, які будуть розглядатися під час роботи Школи молодого дипломата цьогоріч.
Серед спікерів:
Ханс ван ден Берг – засновник та директор Школи молодого дипломата, керівник проєктів центру міжнародно-правового співробітництва;
Пол Мертс – аналітик міжнародних переговорів, член Керівного комітету програми процесів міжнародних переговорів (PIN), програми підготовки до міжнародних переговорів (POINT) і консультативної ради журналу «International Negotiation (JIN)», співзасновник Інституту Клінгендала;
Марене ван Елгерсвеген – політичний співробітник WO=MEN – нідерландської гендерної платформи, дослідник у мережі молодих науковців FEPS Europe – Фонду європейських прогресивних досліджень;
Аделін  Тібаквейтіра – міжнародний тренер з жіночого лідерства та старший менеджер проектів у центрі міжнародного правового співробітництва;
Ремі Смолінські – співзасновник Міжнародної асоціації навчання та дослідження переговорів INTRA та міжнародних змагань з перемовин «The Negotiation Challenge»;
Джоана Матос – міжнародний тренер з перемовин, викладач Укніверситету Твенте.
У програмі заплановано проведення конкурсів з ведення міжнародних перемовин, конференції, воркшопи, введення у дипломатію, симуляції переговорів, відвідування Міжнародного суду ООН у Палаці миру, Міжнародного кримінального суду та посольств у Гаазі. В учасників є можливість розширити свою міжнародну мережу через спільноту Young Diplomat  за допомогою мережевих сесій і відпрацювати свої навички у дипломатичній симуляції та інших практичних завданнях.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман