TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Медик спрогнозувала закриття шкіл в Україні: я побоююся листопада

Опубліковано: 29.09.2020 21:17
Медик спрогнозувала закриття шкіл в Україні: я побоююся листопада

Лікар розповіла про можливий сценарій закриття шкіл.

Коронавірус в Україні не збавляє темпів поширення і стає все більш агресивним. Український інфекціоніст Світлана Куніцина повідомила, що незважаючи на те, що діти хворіють в легкій формі COVID-19 вони можуть переносити інфекцію і передавати її далі. За словами медика, швидше за все школи та дитячі садочки закриються в листопаді, пише rbc.ua.

“Була б моя воля, я б школи не відкривала, бо однозначно послаблення карантинних заходів, а початок навчального року та очна форма навчання — це дуже серйозне ослаблення обмежувальних карантинних заходів, звичайно буде сприяти поширенню вірусного захворювання. Я розумію, якби не відкрили школи — це було б дуже непопулярне рішення для нашого уряду”, – розповіла лікар ТСН.

Медик зазначає, що українські школи можуть перейти на дистанційне навчання вже в листопаді 2020 року. Річ у тому, що в цьому році пандемія коронавірусу збігається і з сезонними захворюваннями на грип та ГРЗ.

“Більше того, і педагоги, і батьки, і ті експерти від освіти кажуть, що навчання повинно бути очним, тобто дуже страждає процес навчання. Зараз ми бачимо, як закриваються школи, дитячі садки. Мені здавалося, що мине місяць-два і навчальні заклади закриють. Плюс воно ще збігається з сезонними захворюваннями, ОРЗ, грип. Я, чесно, боюся листопада. Епідемічно ризик дуже високий, я думаю, до листопада у нас є велика ймовірність знову перейти на дистанційне навчання”, – резюмувала Куніцина.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман