TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Очевидиця протестів у Білорусі розповіла про пекло на вулицях: б’ють своїх же громадян

Опубліковано: 12.08.2020 12:12
Очевидиця протестів у Білорусі розповіла про пекло на вулицях: б’ють своїх же громадян

Мешканка Білорусі описала події третьої ночі.

Жінка з Білорусі розповіла про події в країні. Як відомо, у країні тривають масові протести проти результатів президентських виборів, на яких переміг Олександр Лукашенко.

Як розповіла на своїй сторінці в Facebook Лілія Ахремчик, в країні глушать інтернет, люди заходять з телефонів через VPN. За її словами, на вулицях Білорусі відбувається пекло і масове беззаконня і насильство.

“Люди виходять по всій Білорусі, у всіх містах і містечках. Люди виходять на мирні протести, в шортах і сланцях, а їх закидають світлошумовими гранатами, стріляють гумовими кулями з якоюсь пекельної начинкою, яка розриває тіло, а вибухи гранат калічать людей. Вони пускають сльозогінний газ, є випадки, що ці капсули потрапляли у квартири. Заливають з водометів”, – повідомила жінка.

ОМОН застосовує жорстку силу проти своїх же громадян. За словами Лілії, страшно описати те, що відбувається. Силовики б’ють жінок і підлітків, пише rbc.ua.

“Люди просто стоять, плескають і скандують “Жыве Беларусь”. А потім налітають омонівці. Як ці тварюки б’ють своїх співгромадян! Люди, це так страшно!!!! У них немає ні краплі жалю, нічого людського, це фашизм чистої води. Вони нападають вп’ятьох-вшістьох на людину і калічать її. Ми плачемо цілодобово, а ввечері виходимо. Поки вдається від ОМОНу втекти, Бог милує. Вони б’ють жінок, не дивлячись на вік, вони б’ють в кров підлітків, ламають кістки”, – описує ситуацію Лілія.

Жінка просить всіх поширювати інформацію і ділитися нею.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман