TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Впаде чи підніметься: експерти поділилися прогнозами щодо курсу долара

Опубліковано: 06.07.2020 14:21
Впаде чи підніметься: експерти поділилися прогнозами щодо курсу долара

Курс долара може повести себе інакше, ніж раніше.

Курс долара в Україні 2020 минулого тижня залишався стабільним. Однак з наступного ситуація може змінитися. Експерти поділися своїми прогнозами, які суттєво відрізняються один від одного, пише rbc.ua.

Є ймовірність, що поки в Нацбанку залишається стара команда топ-менеджерів – долар буде залишатися в проміжку 26,8 – 27,5 за гривню. Про це повідомив Олег Пендзін, передає видання “Сьогодні”.

Проте Андрій Шевчишин стверджує, що наступного тижня готівковий курс не опуститься нижче 27 і не підніметься вище 27,5 гривень за долар через інвестиції регулятора на міжбанку.

“Але багато чого буде залежати від того, з якою швидкістю будуть розвиватися події. Залежно від цього курс може виявитися й вище за 27,5 грн/долар”, – зазначив Шевчишин.

Олександр Охріменко, навпаки, впевнений, що через надлишок валюти в країні курс повернеться в коридор 26,5-27 гривень за долар. Експерт заявив: “Від зміни керівництва Нацбанку тут мало що залежить, хіба що регулятор почне дочиста викуповувати валюту на міжбанку, створюючи дефіцит і підвищуючи курс. Але девальвація гривні викличе зростання цін, розкрутить інфляцію, це не потрібно нікому”.

Деякі експерти радять продавати валюту тим людям, які встигли вигідно придбати її взимку, коли курс упав до 23,3 гривень за долар. При цьому є й ті, хто радить не поспішати і почекати з продажем валют.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман