TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Курс долара різко зміниться: експерти попереджають про ризики

Опубліковано: 13.05.2020 15:14
Курс долара різко зміниться: експерти попереджають про ризики

Курс долара в Україні незабаром може сильно здивувати.

Курс долара в Україні продовжує знижуватися, але експерти твердять, що скоро відбудеться різкий поворот. Аналітики в один голос кажуть, що валюту потрібно не продавати, а купувати. А на наступному тижні буде останній шанс встигнути зробити це.

Якщо ви купуєте долари, як засіб накопичення, то цей і наступний тиждень будуть вкрай важливими, кажуть експерти валютного ринку.

Олег Пендзин, член Економічного дискусійного клубу, стверджує, що інфляційний тренд нікуди не подівся. І скоро бізнес, що виходить з карантину, почне реалізовувати відкладений попит на валюту, пише rbc.ua.

А після того, як туристичний сезон почнеться з відкриттям кордонів, попит на валюту зросте ще більше.

“Банки тут же піднімуть курс. Тому тим, хто має гривневі надлишки і хоче їх конвертувати в долари, саме час це зробити”, – упевнений аналітик.

Крім того, у разі початку туристичного сезону експерти прогнозують не тільки стрибок курсу долара, але і дефіцит валюти.

На середу, 13 травня, курс долара в Україні знизився на міжбанку на 6 копійок до 26,80 грн за долар, курс купівлі – до 26,68 грн за долар. У Нацбанку на 13 травня встановили курс 26,79 грн за долар.

Раніше ми писали, що в МОЗ назвали ключові дати, на які будуть орієнтуватися, розробляючи план виходу України з карантину. З 11 травня в Україні дозволили роботу літніх майданчиків кафе і ресторанів, а також перукарень та салонів краси.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман