TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Карантин в Україні: спортивні тренування дозволять, але не всім

Опубліковано: 09.04.2020 18:03
Карантин в Україні: спортивні тренування дозволять, але не всім

У Кабміні повідомили, кому дозволять відновити спортивні тренування.

Карантин в Україні був введений з метою недопущення поширення коронавірусу. З 6 квітня карантинні заходи були посилені й в розпорядженні з’явився пункт про заборону відвідування спортивних майданчиків, скверів, парків та стадіонів. Раніше були закриті спортивні клуби та багато спортсменів спантеличені тим, де їм тренуватися.

Як повідомляють у прес-службі Кабінету міністрів, в Україні планують відновити тренування штатних збірних команд з олімпійських видів спорту, які готуються до участі у міжнародних змаганнях та Олімпійських іграх, пише rbc.ua.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль дав завдання Міністерству молоді та спорту вивчити досвід тренувань в умовах карантину в інших країнах і скласти план, за яким можна буде реалізувати це в Україні.

“Ми на певний термін карантинних заходів повинні провести детальний аналіз як наші партнери, друзі, конкуренти по бігових доріжках та інших спортивних майданчиках готують своїх власних елітних спортсменів. Щоб надалі ми могли, якщо мати такий досвід, імплементувати в Україні, і дозволити нашим спортсменам безпечно готуватися. Навіть у такі непрості часи ми не повинні забувати про спорт і гордість нашої нації”, – сказав прем’єр-міністр.

Також зазначається, що рішення про дозвіл тренувань Кабінет міністрів розгляне на наступному засіданні.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман