TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Тернополянка Олена Підгрушна принесла Україна бронзову медаль чемпіонату світу

Опубліковано: 23.02.2020 19:03
Тернополянка Олена Підгрушна принесла Україна бронзову медаль чемпіонату світу

В італійському Антхольц-Антерсельві підходить до завершення чемпіонат світу з біатлону.

Кілька хвилин тому закінчилася жіноча естафетна гонка. Саме у цій дисципліні українські вболівальники сподівалися на успішний виступ нашої команди.

Розпочинала гонку у збірній України вихованка тернопільського біатлону Анастасія Меркушина, пише tenews.org.ua.

Як не прикро це визнавати, але наші дівчата значно поступаються у швидкості своїм суперницям. Тому виступити успішно можна було лише при ідеальній стрільбі. Але вже на першому вогневому рубежі наша землячка допустилася одного промаху і вийшла на дистанцію на дванадцятому місці, поступаючись суперницям майже тринадцять секунд. А ось на стрільбі стоячи фатальним став останній постріл. Попри один промах Анастасія вийшла на дистанцію сьомою, з відставанням у тридять секунд.

На другому етапі нашу команду представляла Юлія Джима. І ось у неї стрільба не заладилася одразу – довелося використати два додаткових патрони. На трасу Юля пішла восьмою. А відрив від суперниць зріс до п’ятдесяти секунд. На стрільбі ж стоячи наша спортсменка закрила усі мішені. І, за рахунок того, що усі суперниці допускали промахи, Джима вийшла на завершальне коло на четвертій позиції.

Не обійшлася без промаху на першій стрільбі і третя учасниця нашої команди Віта Семеренко. На трасу вона вийшла шостою.

А на стрільбі стоячи розпочався справжній трилер. Більшість суперниць заробили штрафні кола. Віті ж таки вдалося нехай і з допомогою двох додаткових патронів закрити усі мішені.

Олені Підгрушній Віта передала естафету на восьмому місці з відривом від лідера у п’ятдесят чотири секунди. А ось до третього було усього дванадцять секунд. І уже на першому колі наша спортсменка відіграла дві позиції і тринадцять секунд відставання від лідера.

Тернополянка першою з наших дівчат на стрільбі лежачи не допустила жодного промаху і підняла нашу команду на четверте місце. Усього сімнадцять секунд відставання від лідера.

Перший же промах на стрільбі стоячи в Олени пішов у «молоко». Але суперниці стріляли ще гірше і на дистанцію Підгрушна вийшла другою. Попереду лише норвежка Ройселанд і, як би нам цього не хотілося, зрозуміло, що наздогнати її наша біатлоністка не зможе. Питання стояло лише у тому чи вистоїть Олена у боротьбі з німкенею Херман. На жаль, суперниця виявилася сильнішою і Олена фінішувала третьою.

Зрозуміло, що до цього успіху доклалися усі учасниці нашої команди. І все ж саме наша Олена Підгрушна зробила маленький спортивний подвиг. З чим ми вітаємо і її, і Анастасію Меркушину, Юлю Джиму і Віту Семеренко.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман