TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Сергій Притула заступився за Зеленського

Опубліковано: 30.05.2019 13:08
Сергій Притула заступився за Зеленського

Відомий телеведучий Сергій Притула записав відеозвернення до українців, передає slovo.org.ua, яке розмістив на своїй офіційній сторінці у мережі “Фейсбук”:

Одна дівчинка написала мені у Фейсбук, подякувала за пости, мовляв, серед ненависті у соцмережах вони дарують промінчики добра.

Але я вирішив записати це відео і мабуть, не так, щоб надихати, як запитатися у тих людей, які строчать кілометри текстів із жахливими словами на адресу своїх політичних опонентів – а звідки у вас є стільки часу, щоб писати на адресу один одного стільки ненависті? Це ж треба мати вільний час для цієї писанини. А цей час можна було би витратити на роботу.

Читаю кілометри текстів, де люди звинувачують попередню владу, теперішню у бездіяльності і в тому, що їм погано жити. Я навіть знаю людей, які коли був Ющенко, писали, що він чмо, і не робить нічого, щоб їм жилося добре. Плюс у 2008му році долар дуже стрибнув і всі збідніли.

Потім ті самі люди писали, що Яник – чмо (ну, тут я погоджуюсь), що Порошенко – чмо, а зараз вони пишуть, що Зеленський чмо.

І це одні і ті самі люди. Їм не вгодиш і жодна влада таким людям не може вгодити, бо вони не можуть якось гідно жити.

І от я думаю, коли ви зрозумієте, що порядок денний вашого життя і ваш достаток визначає не якийсь ефемерний дядя на чолі країни, а визначаєте ви особисто своїми стараннями, вміннями, знаннями і своїм договором із роботодавцем. Ваша проблема не в тому, що вам мало платять. Ваша проблема в тому, що ви не робите нічого, щоб роботодавець заплатив вам стільки, щоб ви не хотіли від нього кудись піти.

Коли мені було 22-23 – я працював на п’яти роботах. Тоді робота у 100 баксів для Тернополя було дуже пристойно. Я пахав як дурний зранку до ночі. Але мені було мало 100 доларів, бо я хотів водити дівчину не на біляш з томатним соком, а в найкращий бар чи ресторан міста. Я працював ще на чотирьох роботах і спав по 2-3 години на добу. А бувало таке, що не спав і по дві-три доби…

Але я був молодий хлопака і розумів, що мені ніхто не принесе на блюдечку якусь квартиру… Я пахав як коняра.

Зараз сплю трохи більше, до п’яти годин на добу, але я маю три роботи у свої майже 38. І я не маю часу, щоб годинами виписувати іншим людям, які вони ідіоти. Замість того, щоб писати оту галімотню у соцмережах, обгаджуючи інших людей – знайдіть собі роботу. Мало грошей на одній? Знайди другу і витрати час на неї. Замість того, щоб писати оці огидні коментарі, запитайся у дитини, що вона сьогодні прочитала. Не в телефоні просиділа 5 годин, а яку книжку вона прочитала.

Запитайся, чи твоя дитина знає англійську, бо без неї вона не має якогось притомного майбутнього. Іди на курси, вдосконалюйся, ставай найкращим у тій царині, в якій працюєш і за тебе будуть битися роботодавці. Запитай у своїй мами, як у неї сьогодні справи. Скинься с друзями по 400 гривень, і не пробухай їх в ганделику, а завези у найближчий дитячий будинок.

Чорт забирай, люди, ми ж живемо в одній країні, що ж ви так гадите одне на одного? Влада буде мінятися завжди, а ми маємо залишитися стабільними у спільних знаменниках, які стосуються цієї країни.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман