TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

День Brexit настав: Що буде з Британією

Опубліковано: 29.03.2019 16:45
День Brexit настав: Що буде з Британією

П’ятниця, 29 березня – це той день, коли, згідно з графіком, встановленим ще два роки тому, Британія мала вийти з ЄС, проте через невдачі прем’єрки Терези Мей змусити парламент підтримати її угоду про Brexit у п’ятницю виходу не відбудеться, повідомляють Патріоти України.

29 березня 2019 року мало стати знаковим моментом в історії країни, деякі партії готувалися святкувати те, що вони називали “днем незалежності” Великої Британії.

У п’ятницю прихильники Brexit планують відзначити цей знаковий день демонстраціями біля парламенту на знак протесту, що Brexit не відбувся вчасно, пише CNN.

Як підтвердили в уряді, у п’ятницю депутати голосуватимуть лише за договір з ЄС про вихід, який, зокрема, стосується прав громадян і суперечливого ірландського “бекстопу”.Схвалення договору на цьому тижні вимагають в ЄС.

Але політична декларація, що стосується майбутніх відносин Британії з ЄС, не буде поставлена на голосування. Мей обіцяла піти у відставку, якщо парламент проголосує за договір з ЄС про вихід.

Лідер Палати громад Андреа Лідсом сказала, що голосування має “вирішальне значення”, якщо Велика Британія хоче відкласти Brexit до 22 травня.

Лідери ЄС погодилися продовжити Brexit до 22 травня, за умови, що Палата громад схвалить угоду про вихід.

Якщо документ не буде затверджений, лідери ЄС погодилися на продовження до 12 квітня, вимагаючи від Лондона “визначити подальший напрямок до цієї дати”.

Залежно від того, що відбудеться сьогодні в Палаті громад, стане зрозуміло, чи є можливість того, що затримка може розтягнутися до року.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман