TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

У зимовому лісі на Тернопільщині збирають «новорічні» гриби

Опубліковано: 30.12.2018 19:03
У зимовому лісі на Тернопільщині збирають «новорічні» гриби

Передноворічна погода не подарувала Тернопільщині морозу, зате здивувала появою грибів. В останні дні грудня любителі тихого полювання відправились по зимові трофеї.

Галявини з грибами помітили в лісі під Кременцем. Цього тижня кременчанин Олексій Радчук наповнив свій кошик опеньками. Цим він поділився на своїй сторінці у Facebook,  – пише zik.ua.

«Не зимові дива зимового кременецького лісу або взимку в ліс по гриби. Саме так можна назвати це відео. Зимові опеньки у великій кількості, 24 грудня 2018 року», – написав чоловік.

Олексій Радчук розповідає, що зимові опеньки – насправді поширене явище.

«Цей гриб росте в листопаді, грудні, навіть у січні його можна зустріти, якщо нема сильного холоду. Якщо ж ударив мороз, він заморожується, а коли мороз відпускає, то продовжує рости. Тому в народі цей гриб називають зимовим опеньком, по-науковому – фламуліна», – розповідає чоловік.

За його словами, цей гриб вирізняється не тільки своїми смаковими властивостями, а й тим, що містить речовини, які пробуджують приховані резерви організму та зміцнюють імунітет.

Але, перш ніж збирати, треба добре засвоїти, як виглядають такі опеньки. На відео кременчанин ділиться досвідом, як не сплутати їх з отруйними грибами.

Свої ж зимові знахідки планує приготувати до святкового новорічного столу.

Не зимние чудеса зимнего кременецкого леса или зимой в лес по грибы))))Именно так можно назвать это видео!!!Гриб ЗИМНИЙ ОПЁНОК в большом количестве 24 декабря 2018. (Кременецкий лес).

Gepostet von Alexey Radchuk am Montag, 24. Dezember 2018


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман