TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Автохам побив поліцейських

Опубліковано: 27.12.2018 15:03
Автохам побив поліцейських

Чоловіка, який з кулаками накинувся на працівника поліції, затримали у Почаєві відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляють у поліції, підозрюваний двічі вдарив правоохоронця, який перебував при виконанні службових обов’язків, – пише zz.te.ua.

Подія трапилася в центрі міста. Група реагування патрульної поліції чергувала на ввіреній їм території. Проїжджаючи одну з вулиць, вони помітили автівку, припарковану майже на пішохідному переході, поруч з приватним будинком.

Аби розшукати водія, поліцейські звернулися до господарів оселі. І жінка, яка відкрила двері повідомила, що це транспортний засіб її чоловіка.

Поки правоохоронці оформляли адмінпротокол на іншого порушника правил дорожнього руху, з будинку вибіг сам водій. Він кричав, висловлювався нецензурною лексикою, а потім наніс удар спочатку в обличчя працівнику поліції, а потім в тіло. Потерпілий разом з напарником заспокоїли дебошира, одягнувши на нього кайданки.

В ході перевірки з’ясувалося, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння. У скоєному він зізнався, але попри те хулігану доведеться відповідати у суді за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман