TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

20-річний хлопець помер у батька на руках

Опубліковано: 27.10.2018 10:35
20-річний хлопець помер у батька на руках

24 жовтня Володимиру Солтису із села Плебанівка Теребовлянського району мало б виповнитися 21, та, на жаль, трагічний випадок обірвав молоде життя.

8 червня цього року на підприємстві «Колос-2» у Теребовлі сталося непоправне — хлопець впав із висоти, за ним полетів лист бляхи і перерізав горло… Не передати біль батькового серця від побаченого, адже син помирав у нього на руках… Не передати страждань матері загиблого, яка пообіцяла синові біля труни покарати винних за його смерть, пише НОВА…

Володя кілька років сумлінно працював на підприємстві «Колос-2», виконував висотні роботи, але абсолютно не був захищений —  роботодавці не подбали про безпеку працівників. Це вже, до речі, другий трагічний випадок на цьому підприємстві. Менше року перед тим загинув ще один молодий працівник — винні досі не покарані.

Після загибелі Володі минає п’ятий місяць, та поки що нікому із керівництва підприємства навіть не оголошено підозри, не те, щоби когось притягнуто до відповідальності. Але рідні хлопця не опускають рук, задля світлої пам’яті сина наполегливо домагаються справедливого розслідування. Страшна смерть Володі має стати сигналом для посилення відповідальності на «Колосі-2» і загалом на усіх підприємствах краю.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман