TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Водії у Кременці знахабніли до краю: порушують та грублять пішоходам (фотофакт)

Опубліковано: 15.10.2018 10:10
Водії у Кременці знахабніли до краю: порушують та грублять пішоходам (фотофакт)

Скандальна ситуація трапилася біля одного з супермаркетів Кременця у вчорашній святковий день. Один з водіїв повністю перекрив тротуар, припаркувавши своє авто. Тим часом, як інші кременчани минали нахабу, підіймаючись на парапет під магазином, жінка з дитячим візком та двома дітьми не змогла цього зробити. Оскільки це було не вперше, вона вирішила дочекатися водія.

«Дочекалася водія, замість того, щоб вибачитись, ще й нахамив, і запропонував обійти позаду машини, тобто проїжджою частиною з двома дітьми, де не на малій швидкості їдуть вантажні автомобілі і автобуси. Водій сказав, що тут стоянка, я йому показала де відміряна стоянка, а він відповів: «а для мене і тут стоянка». Поки його чекала, перехожі пропонували мені допомогти перенести візок через верх, тобто через сходи», – розповіла Світлана.

Єдине про що шкодує кременчанка, що не зупинила авто поліції, яке саме проїжджало повз під час конфлікту.

«Можливо, коли його покарали б штрафом, то хоч трохи задумався б. Я також водій, але правил не порушую і з повагою ставлюся до прав пішоходів. До слова, часто люди скаржаться на порушників на євробляхах, то цей нахаба якраз був на українській реєстрації», – зазначає жінка.

В одній з місцевих соцмереж, де Світлана описала ситуацію та виклала фото, дописувачі не стримують емоцій в коментарях та стають на бік жінки.

Фото Світлани Цибульської


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман