TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

У Бучацькій адміністрації виявлено мільйонні афери

Опубліковано: 01.10.2018 17:03
У Бучацькій адміністрації виявлено мільйонні афери

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності Відділу освіти, молоді та спорту Бучацької районної державної адміністрації, за результатами якої встановлено втрат на суму 3,8 млн грн, – пише Місто.

Левову частку виявлених втрат займають порушення з матеріальними цінностями. Так, за відсутності законодавчо визначених підстав, відділом освіти безоплатно передано об’єднаним територіальним громадам майна на суму 2,2 млн грн, допущено недостачу шкільних парт, учнівських стільців та понаднормове списання цінностей на загальну суму 98,7 тис. грн, неоприбуткування благодійної допомоги, інші порушення на 210 тис. грн.

Бухгалтерська служба установи коштами освітньої субвенції та районного бюджету, виділеними на загальноосвітні школи, оплатила вартість природного газу та електроенергії, які спожили дошкільні навчальні заклади.  Через це за нецільовим призначенням використано 773,6 тис. грн. Державні аудитори виявили випадки виплати зарплатні працівникам за невідпрацьований час, безпідставне встановлення надбавок і доплат за  кладність і шкідливі умови праці, завищення розміру надбавки за
інтенсивність та напруженість, утримання понадштатної посади, що призвело
до зайвої витрати 164,5 тис. грн.

Введення до штатних розписів по загальному фонду понаднормативних посад кухарів, які слід було утримувати за рахунок відповідних надходжень до спеціального фонду, призвело до перевитрат загального фонду на суму 395 тис. грн.

Серед інших порушень, що призвели до збитків, оплата завищеної вартості виконаних робіт з будівництва спортивного майданчика, не спрямування до районного бюджету надходжень, отриманих через виправлення помилок, допущених у минулих роках при нарахуванні заробітної плати тощо, всього на суму 148 тис. грн.

Ще до завершення ревізії відшкодовано збитків на суму 2,4 млн грн, забезпечено повне усунення інших порушень фінансової дисципліни. За допущення порушень до установи застосовано заходи адміністративного впливу та фінансові санкції.

Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів, про її результати
поінформовано Бучацьку районну адміністрацію.

Прес-служба Управління Західного офісу
Держаудитслужби в Тернопільській області


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман