TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Хто з мешканців Тернопільщини залишиться без субсидій

Опубліковано: 25.08.2018 16:03
Хто з мешканців Тернопільщини залишиться без субсидій

Вже у вересні стартуватиме перерахунок субсидій на опалювальний період. Проте внаслідок змін, прийнятих у травні, чимало жителів краю залишиться без субсидій.

Основна умова, при якій не нарахують субсидії – велика житлова площа, — пише За Збручем.

«Субсидію не отримають родини з великою житловою площею: якщо площа квартири перевищує 120 квадратів, житлового будинку –  200 квадратів», – наголошує начальник управління соціального захисту населення Тернопільської міської ради Володимир Сулима.

Окрім цього, втратять субсидію боржники. Якщо заборгованість за комунальні послуги сягатиме двох місяців, субсидію не призначатимуть. Таких на Тернопільщині нараховують до чотирьох тисяч.

«Найбільше боржників зафіксовано в місті Тернополі. Особи, що мають заборгованість за комунальні послуги понад два місяці не можуть користуватися субсидіями. Відтак боржникам порада тільки одна – погасити борги перед підприємствами, якщо цей борг великий – укласти угоду про реструктуризацію», – додає Володимир Сулима. Не зможуть оформити субсидії і безробітні. Таким особам радять зареєструватися в центрі зайнятості і шукати роботу.

Відтак внаслідок змін, кількість субсидіантів суттєво зменшилася. Нині субсидіями в області користується близько вісімдесяти тисяч осіб. Минулого року цифра користувачів сягала двохсот тисяч.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман