TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Автомобіль, що пішов під кригу разом із людиною, водолази витягли з водойми (Фото)

Опубліковано: 23.01.2018 12:17
Автомобіль, що пішов під кригу разом із людиною, водолази витягли з водойми (Фото)

22 січня о 02:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на місцевому ставі, що у селі Теклівка Гусятинського району, під воду провалився автомобіль, в якому перебувало двоє осіб, – повідомляє Управління ДСНСУ.

За отриманою інформацією, чоловіки, 1970 та 1986 років народження, заради розваги виїхали на поверхню замерзлого ставу та провалилися під кригу. Авто з людьми за лічені хвилини зникло у крижаній воді. Одному з чоловіків вдалось вибратись з транспортного засобу та дістатися берега, інший врятуватись не зміг.

Виїздом на місце події чергового відділення ДСНС встановлено, що один з учасників події загинув. Оскільки в темну пору доби заборонено проводити пошуково-водолазні роботи, тому прийнято рішення, на ранок 22 січня до проведення робіт з підйому транспортного засобу та тіла потерпілого залучити працівників Гусятинської рятувально-водолазної станціїводолазів відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону та особовий склад Гусятинського районного відділу Управління ДСНС України.

Всього на місці події  працювали 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Координував проведення робіт перший заступник начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Ігор Павук.

Роботи завершено о 15:50 – транспортний засіб та тіло загиблого піднято на поверхню.

Трагедія не залишила байдужими громадян. Зокрема, за активну участь в пошуках та підняті авто з дна водойми хочеться подякувати місцевому приватному підприємцю Сергію Саранчуку, який надав допомогу в проведенні робіт, залучивши власний повнопривідний автомобіль Mitsubishi, оснащений лебідкою.

007-2.jpg

002-2.jpg

003-2.jpg

010-2.jpg

011-2.jpg


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман