TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Автомайдан» тішиться за теребовлянських поліціянтів

Опубліковано: 11.01.2018 19:07
«Автомайдан» тішиться за теребовлянських поліціянтів

10 січня працівникам Теребовлянського райвідділу поліції ГУНП https://goo.gl/LYpQio представили нового заступника начальника підрозділу – такого собі Олега Івановича Турлая, героя численних автомайданівських публікацій. Дозволимо собі пригадати цікаві факти з біографії нового провідника теребовлянських правоохоронців, повідомляє Тернопільський осередок ВО “Автомайдан”.

Екс-виконуючий обов’язки начальника Тернопільського відділу поліції, екс-заступник головного ДАІвця області Олег Турлай восени 2016 р. не пройшов атестаційну комісію Міністерства внутрішніх справ і був звільнений. Тоді міліціянт набрав аж 7 балів із 120 можливих. Колишній правоохоронець намагався поновитися на посаді через суд (суддя О.Чепенюк) і це йому майже вдалося, але на суді несподівано з’явилися представники “Автомайдану» та «Самооборони Майдану». Детальніше можна прочитати тут (https://goo.gl/yjVyj7). Тоді О.Турлая поновили, але трохи згодом (у березні 2017 р.) затримали за кермом у нетверезому стані (https://goo.gl/DtCsGF) і звільнили.

У серпні 2017 р. «Автомайдан» публікував документи (https://goo.gl/L8XzKy), за якими пан Турлай разом із начальником відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Володимиром Зигрієм стане щасливим власником земельної ділянки під будівництво в районі Нового Світу (вул. С.Наливайка). Для початку будови на ділянці вже почали вирубувати свіжі дерева.

«Автомайдан» тішиться за теребовлянських поліціянтів, які тепер в надійних руках людини з кришталево чистою совістю і високим IQ – майора Турлая.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман