TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

У Почаєві працюватиме нове підприємство: є вакансії

Опубліковано: 05.01.2018 16:58
У Почаєві працюватиме нове підприємство: є вакансії

Новостворена фірма у Почаєві займається  виготовленням бантиків із стрічок для декорування. В перспективі такі бантики планують використовувати для оформлення солодощів. До кожного виду продукції працівникам надсилатимуть відео, на якому й буде показано ту чи іншу техніку виготовлення, – повідомляє Кременець Сіті.

«Загалом особливої складності у виготовленні такої продукції немає, все залежить від спритності рук, а ось заробітна плата залежатиме від кількості виготовлених бантиків», – каже виконавчий директор підприємства Віталій Семенюк.

На сучасному підприємстві обладнали виробничі приміщення  з переодягальнями, новими станками, планують також облаштувати кухню й забезпечити персонал спецодягом. У планах встановлення відеоспостереження та сигналізації.

Власниками підприємства є польсько-українська фірма «Вой-Кат Україна», котру зареєстрували у Тернополі минулого року. А співпрацю із Польщею розпочали після цьогорічного міжнародного інвестиційного форуму. Саме на цій події три делегації з Польщі, запропонували вкласти кошти у розвиток промисловості в Україні. «Так і розпочалася наша співпраця з друзями-поляками», – каже Віталій Степанович. Генератором цієї ідеї був Міжнародний центр впровадження програм ЮНЕСКО.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман