TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

В Бережанах збирали гроші, щоб діти змогли влаштувати свято в районному будинку культури

Опубліковано: 02.01.2018 17:02
В Бережанах збирали гроші, щоб діти змогли влаштувати свято в районному будинку культури
25 грудня у Бережанському районному будинку культури відбувся святковий концерт «Новорічно-різдвяна феєрія-2017», – пише “БережІнфо”.
 
Організаторами концерту був педагогічний колектив Центру дитячої та юнацької творчості відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради.
Новорічно-різдвяна програма у гармонії з піснею, казкою, танцем, музикою, поетичним словом, народними звичаями та обрядами пройшла як одна мить. У святковому дійстві брали участь біля 200 дітей закладів освіти міста Бережани. Глядачам діти подарували хороший святковий настрій, повернули їх у світ дитинства та чарівної новорічно-різдвяної казки.
У підготовці та організації концерту дякуємо Бережанській міській раді, відділу освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради, а також за сприяння у наданні залу Районного будинку культури, Бережанській районній адміністрації та працівникам РБК.
Участь у концертній програмі брали участь: вихованці драмстудії «Натхнення» (керівник Васютенко Л.Г.), лялькового театру «Дзвіночок» (керівник Беш-Корнелюк О.М,), зразкової вокальної студії «Крок» (керівник Видиш Р.М.), танцювального гуртка «Вікторія» (керівник Солонинка Г.М.), танцювальної студії «Тамдем» (керівник Хиляк Х.), танцювальної студії «Магія Сходу» (керівник Задорожна С.), танцювальної студії «Розмарія» (керівник Кузів М.).
Адміністрація ЦДЮТ щиро вдячна спонсорам концерту: власникам та працівникам магазинів «Планета взуття», «Європа», «Юлія», «Техномаркет», Салон «Вишиванка», «Цифровик», «Меблі», «Талісман», «Школярик», Пасажирські перевезення, «Леді», «Явір», «Дари природи», «Капітошка», Золото «Янтар», «Світ взуття», «Наша ряба», «Канцтовари», «Любисток», «Незабудка», «Газда», «Тарас», «Тканини», «Меблі», «Наталка», «Товари для дому», «Любисток 2», «МегаКом». А також спонсорам: Котлярчукам, Солярчуку, Крупі.
 
 
Від редакції:  Шкода, що оренда РАЙОННОГО будинку культури обходиться НЕ безкоштовно для МІСЬКОГО Центру. Цього разу було оплачено за всі репетиції – саме на це збиралися гроші у спонсорів… Цікаво, чи директор РБК видав чеки за оренду, чи знову це вважати хабарем?..


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман