TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Бучацького продавця неіснуючих «Айфонів» судитимуть

Опубліковано: 27.11.2017 18:46
Бучацького продавця неіснуючих «Айфонів» судитимуть

Бучацьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення шахрайства з використанням комп‘ютерної техніки за ч.3 ст.190 КК України.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області, досудовим розслідуванням встановлено, що житель Бучацького району впродовж листопада 2016 року  –  січня  2017 року шляхом обману заволодів грошовими коштами  21 потерпілого з 5 областей України на загальну суму майже 190 тис грн.

Шахрай розміщував на сайті OLX оголошення про продаж  айфонів, і привласнював переказані за них гроші, а покупцям обіцяв переслати телефони за якийсь проміжок часу.  Після обдурювання кількох покупців, зловмисник змінював номер свого телефону і публікував на сайті нові оголошення.  Також шахрай фіктивно обмінював гроші на електронні за системою  Web Mоneу.  Його злочинну схему викрили правоохоронці на початку 2017 року.

У обвинуваченого вилучено 3 комп’ютери та 2 мобільні телефони, за допомогою яких він вчиняв шахрайські дії.

Розслідування завершено. Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман