TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

17 грудня особлива подія: вдруге нагороджуватимуть добровольців Тернопільщини (Відео)

Опубліковано: 05.12.2019 13:03
17 грудня особлива подія: вдруге нагороджуватимуть добровольців Тернопільщини (Відео)

В Тернопільській обласній адміністрації відбулася пресконференція з нагоди другої церемонії нагородження «Доброволець Тернопільщини», яка відбудеться 17 грудня о 18:30 в приміщенні драматичного театру.

Всебічна підтримка в організації заходу надходить від голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, – пише Бізнес Компаньйон.

«Наш обов’язок – вшанувати кожну людину, кожного українця, який взяв у руки зброю і, ризикуючи життям, став на захист Української держави, – зазначив Віктор Овчарук, голова облради. – Наш обов’язок не тільки не дати забути про добровольців, а й не дати перевести їхні смерті у статистику. Ми і надалі будемо робити все, щоб кожен доброволець був гідно вшанований і відзначений.».

Під час церемонії номінанти отримають ордени «Лицарський хрест добровольця» та вперше в Україні – нагрудний знак народної пошани «Учасник бойових дій».

– Ці заходи є надзвичайно важливі. Популяризація поваги наших захисників, добровольців, їхня жертовність  є для нас найважливішим. Інколи суспільство може «змучитись» від війни, в якій воно не бере участі і забуває банально подякувати захисникам за їхню жертовність і хоробрість. В рамках церемонії є нововведення – будуть нагороджено орденом «Лицарський хрест добровольця» 10 номінантів, з яких двоє посмертно і 8 прижиттєво. Також буде презентація народного знаку пошани «Учасника бойових дій», який вперше в Україні буде вручатися на Тернопільщини в рамках церемонії, а згодом і по всій країні. Ним нагороджено двох посмертно і 8 прижиттєво. Ним нагороджено буде капелана, який з перших днів війни підтримував духовно і морально наших захисників і волонтера. Більшість з тих, хто отримує ордена і нагороди є з Тернопільщини. Ми намагаємось підібрати кандидатури таким чином, щоб охопити і райони, і села. Там, де, можливо, про цих людей могли не помітити, забути і самі вони є сором’язливими. Важливо показати суспільству людей, які пожертвували своїм здоров’ям, спокоєм і дехто життям. Для цього ця церемонія формувалась, проводилась і засновувалась! Народною відзнакою «Пошани учасника бойових дій» будуть нагороджувати як добровольців, які в перші роки пішли боронити наші кордони (від 2014; -15, -16 рр.), так і тих, хто були в ЗСУ, Нацгвардії, волонтерів, капеланів, тощо…Тих, хто заслуговує отримати цю нагороду, – каже організатор і засновник церемонії «Доброволець Тернопільщини» Ружена Волянська.

Церемонія нагородження проходитиме в інтерактивному форматі. Спочатку покажуть ролик про кожного із номінантів. Потім їм вручать ордени і знаки пошани, подарунки, сертифікати. Після цього запланований святковий концерт за участі відомих артистів. Вхід на церемонію вільний для всіх. Це народний захід для людей, щоб кожен міг прийти і своєю присутністю вшанувати подвиг добровольців. Початок заходу о 18.30.

Вхід вільний.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман