TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

«Це не важко, а весело»: тернополянка виховує дві пари двійнят і 3-річну дівчинку (Відео)

Опубліковано: 05.10.2019 19:03
«Це не важко, а весело»: тернополянка виховує дві пари двійнят і 3-річну дівчинку (Відео)

Цікава історія молодої жінки з файного міста. Тернополянка народила дві двійні і дівчинку. І це лише за 5 років подружнього життя. Тетяна Чопик активна дружина, розвиває дітей, та планує реалізовуватися в інших сферах.

Цьогоріч Тетяна вирішила брати участь у проекті BestMamaFest. Номінацію, яку обрала для себе – “Мама з великим серцем”, адже каже, її любові вистачає на чоловіка, діток, родину і ще й оточуючих, – пише tenews.org.ua.

Тетяна Чопик – молода багатодітна мама. У неї 5 дітей – три дівчинки і два хлопчики. Причому у сім’ї дві пари двійнят, і 3-річна дівчинка. Жінка каже, що виховувати стільки дітей їй і чоловікові тільки в радість. Нещодавно молода мама вирішила брати участь у фестивалі BestMamaFest. Тетяна розповідає, що обрала номінацію “Мама з великим серцем”, тому що, зізнається, дарує любов всім своїм дітям, залишається ще й для оточуючих.

“Це не важко, це весело. Це стимул рухатися далі, щось робити, розвиватися, щоб дати їм якомога більше, щоб їх виховати якомога краще. 5 дітей- це не обуза, 5 дітей – це стимул”, – каже номінантка премії “Найкраща мама Тернопілля 2019” Тетяна Чопик.

Сім’я Чопик дуже хотіла дітей, в 2014 народилися перші двійнята. Зізнаються, спершу було важко поєднувати роботу і виховання, і раптом сюрпризом для жінки стала звістка про третю дитину. Народила, і з часом Тетяна звикла до такого темпу. Пригадує, почала вмовляти чоловіка Олега на ще одну дитину. І народилася знову двійня. Найстаршим 5 років, середній донечці 3, а наймолодшим двійнятам – лише 7 місяці. Тепер весь свій час жінка приділяє дітям. Розповідає, що хатніми справами займається лише вночі.

Детальніше дивіться у відео “Т1”.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман