TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Російська різанина в Батурині: що сталося 310 років тому?

Російська різанина в Батурині: що сталося 310 років тому?

310 років тому військо російського царя Петра І жорстоко знищило українське місто Батурин. На той час місто було гетьманською столицею. Жахливі події отримали в історію назву «Батуринська трагедія» та «Страшна різанина».

Інтерв'ю

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Сповідь заробітчанки, яка втратила родину в Україні, але знайшла щастя за кордоном

Сповідь заробітчанки, яка втратила родину в Україні, але знайшла щастя за кордоном

Називайте мене як хочете. Мене вже переболіло — справді. Судіть чи не судіть — байдуже.

На Тернопільщині швейцарка вирощує близько 50 сортів різних прянощів

Опубліковано: 06.08.2019 13:03
На Тернопільщині швейцарка вирощує близько 50 сортів різних прянощів
Близько 50 сортів різних прянощів вирощує у селі Потутори Бережанського району, що на Тернопільщині, швейцарка Крістіна Лібергер. Жінка приїхала сюди сім років тому і відкрила власну справу, яка їй приносить не лише дохід, але й задоволення.

За словами фермерки з Швейцарії, землеробство — це її життя. А ферма з органічного землеробства — це її мрія, яку вдалося втілити у реальність саме тут, на Тернопіллі.

До слова, іноземка вирощує за власним рецептом тут не лише прянощі, але й зернові культури та екологічно чисте молоко. Разом із нею на виробництві трудяться два десятки людей, які разом працюють, як злагоджений годинниковий механізм, – пише ternopoliany.te.ua.

Та особлива увага на фермі відведена саме вирощенню прянощів, які згодом стають складниками органічних спецій та запашних чаїв. Крістіна Лібергер каже, що їх відразу ж на фермі пакують у спеціальні паперові пакети, які згодом розходяться «як гарячі пиріжки». І попит з кожним днем лише росте, адже люди все частіше віддають перевагу органіці, яка натуральна, а отже — безпечна.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини