TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Володимир Іванишин: Вдосконалимо соціальну політику, щоб захистити інтереси громадян

Опубліковано: 16.07.2019 19:12
Володимир Іванишин: Вдосконалимо соціальну політику, щоб захистити інтереси громадян
Кандидат у народні депутати Володимир Іванишин зустрівся з працівниками управління Державної казначейської служби України в Борщівському районі.
Серед важливих питань, які турбували управлінців, питання соціальної політики. Зокрема підтримка пільгових категорій: інвалідів, пенсіонерів, багатодітних сімей, чорнобильців, ветеранів Збройних сил, – пише Ровесник.

Володимир Іванишин каже, у людей мають бути гідні пенсії та зарплати.

– Щоб не було так, що сьогодні в школі не хочуть залишати пенсіонерів, а кажуть, що треба молодим дорогу. А як вступитись жінці, якщо у неї сім’я і вона отримує 8-9 тисяч, а піде на пенсію і скільки буде отримувати – 1200-2000 гривень? Тому повинна бути відповідна пенсія, відповідні заробітні плати у всіх бюджетників, – каже кандидат у народні депутати України від партії “Сила і Честь” по виборчому округу №167 Володимир Іванишин.

Також кандидат у народні депутати по виборчому округу №167 переконаний, що у Верховній Раді інтереси громадян мають представляти патріоти та професіонали. Команду людей, з якими йде до парламенту, вважає саме такою.

– Сьогодні у Верховній Раді мають бути патріоти і професіонали. Сьогодні один без другого не може існувати. Відтак, нова Верховна Рада повинна бути патріотично-професійна для того, щоб показати зуби Росії. Бо якщо ми цього не зробимо, вважайте, що ми можемо знову втратити незалежність, – переконаний Володимир Іванишин.

Підсумовуючи Володимир Іванишин наголосив, що має намір захищати інтереси свого виборчого округу у Верховній Раді. Також політик переконує, потрібно вміти ставити перед собою завдання, а найголовніше – успішно їх виконувати.



Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман