TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Тернопільський блогер спробував прожити тиждень на 3000 грн і не зміг (Відео)

Опубліковано: 07.07.2019 19:03
Тернопільський блогер спробував прожити тиждень на 3000 грн і не зміг (Відео)
Тернопільський шоумен, ведучий, блогер Олесь Зіньків спробував провести експеримент над самим собою. Хлопець вирішив прожити тиждень на три тисячі гривень, однак грошей йому забракло.

Про це він написав у соцмережі «Фейсбук». Олесь зізнається, що здався скоро, хоч спочатку вірив, що все вдасться, адже сума не маленька, – пише ternopoliany.te.ua. Але, це лише на перший погляд…

«3000 грн на тиждень – це багато чи мало? Ще пару років тому моя мама мала десь подібну ЗП, я вчився в універі, а батьки мені 200 гривень на тиждень і 50 гривень на поїзд додому і мені вистачало на всі побутові витрати, на вcі п’янки-гулянки і ще відкладав на кавалєрку. Тоді ніколи б не міг подумати, що мені буде не вистачати 3000грн в тиждень.

Я пішов на такий експеримент бо зловив себе на тому, що дуже багато тринькаю грошей, наплював на правило “не зменшуй витрати, а збільшуй доходи» і вирішив з колєгою попробувати прожити тиждень на 3000грн.

Я здався в четвер на перший тиждень. I в середу на другий…. Ну як на мене нереально.

1000грн мінімум – сходити в магазин за продуктами;

1000грн мінімум – заправити на тиждень машину.

i в тебе залишається 1000грн на всякі витрати по 50-100грн, яких зазвичай не помічаєш.

I тут велика страшна сума 3000грн перетворюється в майже нічого.

І це я не враховував такі витрати як оренда квартири, комуналка, ліки, стрижки, спортзали, інтернет, телефон і т.д. А ще вдітись купити, а ше піти до когось на п’янку… хммм…

Запитаю вас як думаєте скільки треба грошей в тиждень щоб прожити?», — пише Олесь Зіньків у спільноті “Типовий Тернопіль”.

У коментарях люди здебільшого пишуть скептичні коментарі, мовляв, якби захотів, то б ще й здача лишилась, адже люди живуть і на мінімальну зарплату, а їздять не на дорогих машинах, а на громадському транспорті, який заправляти не потрібно, тож і дешевший. А що ви думаєте з цього приводу?


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман